<p>Donacija opreme</p>
Donacija opremeBk Ares
StoryEditor
BOLJI UVJETI

BK Ares primio značajnu donaciju od Ministarstva turizma i sporta

Zahvalnost je posebno izražena Snježani Jurinić, predsjednici Sportske zajednice Grada Zadra, čija je neprestana podrška i prepoznavanje važnosti kluba bilo nezamjenjivo u njegovom razvoju

Zadarski boksački klub Ares primio je značajnu donaciju opreme za treniranje mladih sportaša, zahvaljujući projektu "Vježbajmo kroz zadarsku županiju od malih do mladih". Donacija, koja je osigurana na natječaju Ministarstva turizma i sporta, obogaćuje resurse kluba i odražava snažnu posvećenost promicanju sporta i zdravog načina života među mladima u regiji.

Zahvalnost je posebno izražena Snježani Jurinić, predsjednici Sportske zajednice Grada Zadra, čija je neprestana podrška i prepoznavanje važnosti kluba bilo nezamjenjivo u njegovom razvoju. Njeno uključivanje kluba Ares kao partnera u projekt Ministarstva turizma i sporta osiguralo je da svako dijete u Zadarskoj županiji ima pristup borilačkim sportovima, promičući važnost tjelesne aktivnosti.

Treneri Nikola Marketin i Vedran Bajlo zadovoljni su i sretni jer zahvaljujući ovoj donaciji, možemo pružiti bolje uvjete za trening naše mladeži i pomoći im da ostvare svoj puni potencijal.

Projekt "Vježbajmo kroz zadarsku županiju od malih do mladih" i donacija opreme ključni su koraci u stvaranju snažne sportske kulture, potičući mlade na aktivno sudjelovanje i razvoj u zdravom okruženju. Donacija boksačkog kluba Ares simbolizira kako zajednički napori i strukturirani programi mogu imati transformacijski učinak na lokalnu zajednicu, promičući sport kao sredstvo za pozitivan razvoj mladih.

- Posebno se zahvaljujemo ministrici Nikolini Brnjac i Ministarstvu turizma i sporta (MINTS-u) koji su prepoznali važnost sporta na lokalnoj razini i pokrenuli razne projekte za promicanje sporta djece i mladih. Njihova inicijativa i podrška neizmjerno su važni za ostvarivanje sportskih i obrazovnih ciljeva u zajednici, poručuju iz BK Ares.

10.04.2024., 08:55h
02. svibanj 2024 14:48