BK AresBk Ares
StoryEditor
Hrvatska boksačka liga

Boksači BK Ares osvojili ukupno 14 bodova

U 6. kolu Prve hrvatske boksačke lige i HBL/mladi u nedjelju 11.2., na dva ringa, u modernoj multifunkcionalnoj dvorani Srednje škole Jelkovec u Sesvetama i ambijentu dostojnom bilo kojeg europskog prvenstva, održano je više od 70 mečeva u svim dobnim skupinama uz rekordni odaziv boksačica i boksača iz 40-tak hrvatskih klubova

Publika u Jelkovcu mogla je uživati u brojnim odličnim mečevima koji su mnogima poslužili kao glavni ispiti i provjera forme uoči skorašnjih državnih prvenstava mlađih seniora, seniora U22, juniora i kadeta.

Naši natjecatelji, od kojih je velika većina početnici u natjecateljskom boksu, osvojili su ukupno 14 bodova. Pobjede su ostvarili Petar Pavlović, Nikola Matić i Leon Dunatov, dok su poraze zabilježili Leana Zanić, Mihovil Čulina, Lukas Sčosić, Luka Ninčević i Luka Bukvić.

image

BK Ares

Bk Ares

Potencijal naše mlade postave je vidljiv imajući na umu da je većina njih imala samo 0 ili 1 meč. Svaki meč, bez obzira na ishod, pruža lekcije i iskustvo koje će im pomoći da rastu i razvijaju se kao boksači. Njihova strast, odricanje i upornost su temelj na kojem gradimo njihovu budućnost u sportu.

Na šestom kolu vodili su ih treneri Vedran Bajlo, Nikola Marketin i Karla Tadić.

12.02.2024., 11:25h
04. ožujak 2024 00:33