<p>KRAJ SEZONE</p>
KRAJ SEZONEFutsal Super Chicks
StoryEditor
poraz od dinama

Chicksice sezonu završile na četvrtom mjestu

Ovo je bila sjajna sezona u kojoj su ostvarile glavni cilj - plasman u doigravanje

Jučerašnja utakmica za treće mjesto završila je rezultatom 5:1 za ŽMNK Dinamo. Nažalost, naše cure nisu uspjele iznenaditi favorizirani sastav iz Zagreba te naše cure završavaju sezonu na četvrtom mjestu. Nisu mogle kvalitetno parirati, ali trebamo im čestitati na sjajnoj sezoni u kojoj se ostvario glavni cilj, odnosno plasman u doigravanje.

Sam početak prošao je nešto bolje s naše strane međutim pred kraj prvog poluvremena Bojčić je probila linije obrane Chicksica te je svega minutu kasnije Crkvenčić postavila 2:0 s kojima se otišlo na poluvrijeme. Svega četiri minute nakon poluvremena Grdiša i Žagar pogodile su nove pogotke za Dinamo, a o kraja utakmice Rusković je uspjela smanjiti te je konačnih 5:1 postavila Stančić u 40. minuti.

Našim curama koje su ove sezone branile boje našeg kluba želimo čestitati na sjajnoj sezoni i na terenu se trudile ostvariti što bolji rezultat. Hvala svim curama koje su stizale na utakmice i treninge iz drugih, udaljenijih gradova i naravno veliko hvala svim našim sponzorima i pokroviteljima bez kojih nastup u ligi ne bi bio moguć.

Svim curama koje sezonu nastavljaju na travnjacima ženske nogometne lige, želimo svu sreću dok ostatku želimo sreću u poslovnim i privatnim obvezama i vidimo se ponovno u novoj sezoni!.

27.02.2024., 08:41h
17. svibanj 2024 04:33