David GunjevićKk Zadar
StoryEditor
FACEBOOK OBJAVA KK ZADAR

DAVID GUNJEVIĆ:‘Dragi Gradski vijećnici, ako želite stečaj i osnivanje HKK Zadra, recite to odmah i otvoreno‘...

U niti tri sata objava pod naslovom "RAD UPRAVE U BROJKAMA ILI KAKO JE RADITI BEZ 71 POSTO PRIHODA" već je prikupila blizu 300 lajkova...

David Gunjević, danas se je na FB KK Zadar kratko osvrnuo na aktualnu financijsku konstrukciju kluba...

Prenosimo znakovitu facebook objavu u cijelosti, u nastavku teksta:

"Jednom izgovorena laž ostaje laž, ali 100 puta ponovljena postaje istinom. Nevjerojatna je količina perfidnosti i bahatosti koja ovih dana dolazi od ljudi slabog ili nikakvog poslovnog obrazovanja, ali i dobar podsjetnik kako je Klub godinama s informacijama bio rezerviran za povlaštene pa su u nedostatku istih odlučili blatiti i klevetati.

Zato moram reagirati.

image

KK ZADAR

Kk Diadora Zadar

Društvo je u periodu unatrag šest mjeseci zbog političke situacije ostalo bez redovnih 1.060.000 € iliti 71% prihoda. Ponavljam - MILIJUN I ŠEZDESET TISUĆA EURA te je točno GODINU DANA bez jednog jedinog centa od svojeg najvećeg dioničara. U istom periodu, klub je ostao likvidan te račun nije bio blokiran dana za što ne treba biti puno pametan i zaključiti kako se radi o čudu (iako neki i s time očito imaju problema), a održavanje postojećeg će definitivno biti najveći izazov u narednom periodu.

Dolaskom g. Martinovića i g. Kljajića Nadzorni odbor je konačno dobio prijeko potrebnu energiju i znanje realnog sektora te će zajednički s Gradom ubrzano raditi na pronalasku rješenja za trenutnu situaciju.

Dotad će jedina prava informacija dolaziti iz Kluba, a ne sa strane...

P.S. Dragi Gradski vijećnici, ako želite stečaj i osnivanje HKK Zadra, recite to odmah i otvoreno, a ne da žrtvujem svoje zdravlje bezveze.

P.P.S. Jupe, izdrži.

David Gunjević

Član uprave - Entuzijast" - napisao je danas Gunjevič na fb stranici KK Zadar. U niti tri sata objava pod naslovom "RAD UPRAVE U BROJKAMA ILI KAKO JE RADITI BEZ 71% PRIHODA" već je prikupila blizu 300 lajkova...

image

FB KK ZADAR

Fb Kk Zadar

 

28.01.2023., 18:55h
ZADARSKI TJEDNIK
19. travanj 2024 17:32