Vanja TokićŽeminea ČotriĆ
StoryEditor
VANJA TOKIĆ

"Imala sam veliki operativni zahvat, ali uspjela sam se spremiti i branit ću boje naše zemlje"

Naša nezaustavljiva fitness kraljica odlazi na prvo ovogodišnje natjecanje u Italiju

U subotu, 25. svibnja Vanja će nastupiti na prvom ovogodišnjem natjecanju u Tarantu, u Italiji. Riječ je o natjecanju Olimpija po IBFF federaciji koje je naša fitness kraljica osvojila dvije godine za redom, 2022. i 2023.

Fitness kraljica će i ovaj puta nastupiti u svojoj kategoriji PRO BIKINI.

Podsjetimo, Vanja je prošle godine osvojila 5 zlatnih medalja, jednu broncu te je proglašena sportašicom godine. U posljednje 4 godine vlasnica je 12 profesionalnih medalja te na desetke amaterskih.

U Italiji će biti jedina predstavnica iz Hrvatske, a očekuje je konkurencija iz raznih zemalja. Neke od njih će biti Južna Afrika, Španjolska, Slovačka, Poljska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Mađarska i brojne druge.

- Svako natjecanje je novi izazov, svake pripreme su drugačije, a ove su mi bile posebno izazovne. S obzirom na to da sam imala veliki operativni zahvat, presretna sam da sam se uspjela spremiti i da ću i ove godine braniti boje naše zemlje, ponosno je istaknula Vanja uoči puta u Taranto dodajući da se na natjecanju nada medalji, ali ističe kako je svojim primjerom još jednom pokazala da se iz teških situacija može i treba izvući najbolje.

Vanja je promotorica zdravog načina života, te godinama ulaže znanje i vrijeme pomažući brojnim osobama u skidanju kilograma, te usvajanju zdravijeg načina života. Mnogim je osobama promijenila životne navike na bolje, a svaki osmijeh zadovoljnog klijenta ili klijentice njoj je najveća nagrada, čak i veća od osvojenih odličja na natjecanjima.

image

FITNESS KRALJICA

Osobni Album
23.05.2024., 09:26h
06. listopad 2024 18:13