OdbojkaŠc ViŠnjik
StoryEditor
aktivnosti za sve

Iskoristite ljetne večeri za raznovrsne aktivnosti ŠC Višnjik

Kada sunce zađe i ljetna žega se smanji, građani, sportaši i rekreativci svih uzrasta hrle na Višnjik kako bi uživali u raznim aktivnostima

Tijekom toplih ljetnih večeri, sportski tereni Športskog Centra Višnjik postaju pravo utočište za sve zaljubljenike u rekreaciju i sport. Kada sunce zađe i ljetna žega se smanji, građani, sportaši i rekreativci svih uzrasta hrle na Višnjik kako bi uživali u raznim aktivnostima.

Bogata ponuda sportova i aktivnosti

Na terenima za nogomet, košarku, atletiku, tenis, padel, sportaši treniraju i odmjeravaju snage u prijateljskim utakmicama. Osim toga, staze za rekreativno trčanje i jogging nude savršenu priliku za one koji preferiraju individualne aktivnosti na svježem zraku. Ljubitelji fitnessa i streetworkouta također imaju svoj kutak na otvorenom gdje mogu razvijati snagu i izdržljivost uz korištenje modernih sprava.

Zabava za najmlađe

Dječja igrališta na Višnjiku su večerima puna djece koja, u pratnji roditelja, uživaju u bezbrižnoj igri. Prostrana i sigurna igrališta omogućuju mališanima veselu zabavu, dok roditelji mogu uživati u društvu drugih roditelja ili se pridružiti rekreativnim aktivnostima.

image

Djeca istražuju

Šc ViŠnjik

Druženje i opuštanje

Osim sporta i rekreacije, ŠC Višnjik je i mjesto susreta i druženja. Obitelji, prijatelji i sportski klubovi okupljaju se kako bi proveli kvalitetno vrijeme zajedno, stvarajući nezaboravne ljetne uspomene.

Poziv na aktivnost

ŠC Višnjik poziva sve građane da iskoriste prednosti ovog centra i pridruže se raznovrsnim aktivnostima koje se nude. Bez obzira jeste li strastveni sportaš ili rekreativac koji traži opuštanje nakon napornog dana, na Višnjiku ćete pronaći nešto za sebe. Dođite i doživite čaroliju ljetnih večeri na Višnjiku, gdje sport i zabava idu ruku pod ruku.

16.07.2024., 10:31h
18. listopad 2024 06:05