Potpis Ivana NjegovanaKk Zadar/zvonko Kucelin
StoryEditor
MLADI i NADARENI, 213 CM VISOKI CENTAR

Ivan Njegovan uz 18.rođendan potpisao prvi profesionalni ugovor - za KK Zadar...

Mladi, 213-centimetara visoki, Ivan Njegovan potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor s KK Zadar. Klub je Ivanu nakon navršenog 18. rođendana odlučio ponuditi četverogodišnju suradnju koju je talentirani centar i prihvatio, informira službena stranica kluba.

image

Potpis Ivana Njegovana

Kk Zadar/zvonko Kucelin

Ivan Njegovan, igrač Zadra: ‘Jako sam sretan što mi je Zadar kao ‘Grad košarke‘ odlučio pružiti priliku za daljnji razvoj. Obući dres Zadra u svijetu košarke predstavlja nešto posebno svakom igraču, a tako i meni te se vjerujem da ću u budućnosti opravdati ovu priliku te da ću pomoći klubu u postizanju njegovih ciljeva koliko god budem mogao!‘- kaže Njegovan.

image

Potpis Ivana Njegovana

Zvonko Kucelin

David Gunjević, direktor Zadra: ‘Uz sav košarkaški potencijal koji posjeduje, Ivan je iznimno skroman i bistar dečko, ali i podsjetnik kako nam je uz postojeći omladinski pogon potreban i puno bolji skauting sustav. Sretni smo što nas je obitelj Njegovan prepoznala kao sredinu u kojoj će se Ivan kvalitetno razvijati, prvenstveno kao čovjek a vjerujem i jednoga dana vrhunski košarkaš.‘

image

Potpis Ivana Njegovana

Kk Zadar/zvonko Kucelin
24.09.2022., 10:13h
ZADARSKI TJEDNIK
01. prosinac 2022 04:37