<p>Povratak Juana Davisa u Zadar</p>
Povratak Juana Davisa u ZadarAndrej JanČijev/kk Zadar
StoryEditor
POVRATAK

Juan Davis vratio se u redove KK Zadra

Njegovim angažmanom osigurali smo stabilnost momčadi i omogućili treneru da zadrži i poveća kvalitetu igre koju je momčad do sada pokazivala, ističe Rok Stipčević

Nakon što je prošle sezone osvojio naslova prvaka Hrvatske te igrao bitnu ulogu kao član momčadi koja je osigurala doigravanje AdmiralBet ABA lige, Juan Davis vratio se u redove aktualnog prvaka Hrvatske.

27-godišnji Amerikanac pokriva pozicije krila te je visok 203 centimetra. Lani je u okvirima AdmiralBet ABA lige ubacivao 8.7 poena uz gotovo 4 skoka po utakmici, a najbolju utakmicu odigrao je protiv Partizana Mozzart Bet kada je pogodio 22 koša uz 8 uhvaćenih skokova.

Nadzorni odbor KK Zadar prihvatio je prijedlog trenera Danijela Jusupa i sportskog direktora Denisa Pleslića te je odobrio potpisivanje ugovora s Juanom Davisom. Članovi Nadzornog odbora procijenili su kako se radi o igraču čiji je angažman potreban kako bi se zadržala i povećala postojeća razine igre u FAVBET Premijer ligi, SuperSport Kupu Krešimira Ćosića i AdmiralBet ABA ligi.

- Njegovim angažmanom osigurali smo stabilnost momčadi i omogućili treneru da zadrži i poveća kvalitetu igre koju je momčad do sada pokazivala. Zalaganjem Nadzornog odbora osiguran je sponzor koji će pokriti razliku u proračunu prve momčadi pa se zbog ovog ugovora neće probiti proračun dogovoren s Gradom Zadrom, ističe predsjednik Nadzornog odbora KK Zadar Rok Stipčević.

06.12.2023., 08:51h
05. srpanj 2024 20:27