CROATIAN KNIGHTSBk Ares-diabolik
StoryEditor
Drugi Croatian knights

Koncem kolovoza očekuje nas međunarodni boksački spektakl u Dragama

Nadamo se da će ovaj turnir inspirirati mnoge mlade sportaše i promovirati vrijednosti koje boksački sport donosi, kaže Vedran Bajlo

Na ovoj jedinstvenoj lokaciji, smještenoj uz prekrasnu obalu, doživjet ćete spoj tradicije i suvremenog sporta, uz bogat program dio kojeg će biti Vranski vitezovi, Pakoške mažoretkinje, KUD Sv. Ante, Drage, DJ, vrhunska produkcija i gost iznenađenja.

Fotografija koja simbolizira duh turnira prikazuje viteza kako predaje mač boksaču, prenoseći čast i odlučnost sa stoljetnih ratnika na moderne sportaše. Fotografija je nastala na vidikovcu Čelinka odmah iznad mjesta održavanja manifestacije u mjestu Drage 22.05.2024. godine, od strane organizacijskog odbora boksačkog kluba Ares-Diabolik (Karla Tadić, Šime Krešimir Zeko i Luka Bukvić).

Međunarodna konkurencija: Borit će se boksači iz Zadra, Hrvatske i drugih zemalja, pružajući vam vrhunske borbe.

Za sada svoj dolazak potvrdili Češka, Ukrajina, Slovenija i BIH.

Predivna lokacija: Ring će biti smješten odmah uz more, okružen jedrilicama, s idiličnim zalaskom sunca na rivi, neposredno uz prekrasnu novu Marinu. Savršeno mjesto za uživanje u sportu i prirodnim ljepotama.

Duh viteštva: Turnir slavi vrijednosti hrabrosti, poštovanja i fair-playa, povezujući prošlost i budućnost kroz sportsku manifestaciju.

Promocija sporta: Odlična promocija boksa i sporta u Zadarskoj županiji.

image

CROATIAN KNIGHTS

Bk Ares-diabolik

Izjave organizatora:

- Nikola Marketin: "Ovaj turnir je prilika da pokažemo najbolje od boksa i da našim gledateljima priuštimo nezaboravno iskustvo. Radujemo se što ćemo ugostiti boksače iz različitih zemalja i povezati ljude kroz sport."

- Vedran Bajlo: "Ponosni smo što možemo organizirati ovako prestižan događaj u našoj zajednici. Nadamo se da će ovaj turnir inspirirati mnoge mlade sportaše i promovirati vrijednosti koje boksački sport donosi."

- Viktorija Barešić: "Svi smo uložili puno truda da bi ovaj turnir bio poseban. Uz bogat program i vrhunsku produkciju, sigurni smo da će ovo biti događaj za pamćenje."

Pridružite nam se i budite dio ovog jedinstvenog događaja gdje će moderni vitezovi u boksačkim rukavicama pokazati što znači boriti se s čašću i odlučnošću.

image

CROATIAN KNIGHTS

Bk Ares-diabolik

Datum: 31.08.2024.

Vrijeme: 19:30 sati

Mjesto: Drage, Dragarska riva

Organizator: Boksački klub Ares-Diabolik, Zadar

16.07.2024., 08:43h
19. rujan 2024 18:02