PONIKLI U NK ABECEDA ZDC ZADARNk Abeceda Zdc
StoryEditor
POTVRDA ODLIČNOG NOGOMETNOG RADA

NK ABECEDA ZDC ZADAR Matični su klub tri Hajdukova juniora, pionirskog državnog prvaka i mlade nade NK Osijeka...

U pobjedničkom sastavu turnira Hrvoje Ćustić imali su u redovima Bilih čak tri svoja igrača- Filipa Škaru, Franu Bobanovića i Matu Božića, Vice Rados prvak je Hrvatske s pionirima Hajduka, Mate Katuša uspješno brani boje Osijeka...

Zadar je proteklih dana bio domaćin prvog Međunarodnog nogometnog turnira Hrvoje Ćustić, a pobjednici turnira bili su juniori Hajduka.

image

VELIKIH USPJEH ABECEDINIH IGRAČA

Nk Abeceda

-Ono što nas posebno veseli, činjenica je da smo u pobjedničkom sastavu imali čak tri svoja igrača. Frane Bobanović i Mate Božić već su duže vremena stanovnici Poljuda, dok je Filip Škara pozvan za ovaj turnir od strane Hajdukove momčadi - izvijestili su i podsjetili, zasluženo, ne bez ponosa, iz NK Abeceda ZDC Zadar. 

I ne samo na to:

image

VELIKIH USPJEH ABECEDINIH IGRAČA

Nk Abeceda

-Vice Rados prvak je Hrvatske s pionirima Hajduka. Pioniri Hajduka osvojili su titulu prvaka Hrvatske 4 kola prije kraja prvenstva, a Vice je neizostavan dio Hajdukove momčadi. Proteklih dana Vukovar je bio domaćin 19. po redu Memorijala hrvatskih branitelja za igrače do 14 godina. Imali smo čast da je boje Nogometnog kluba Osijek na tom turniru branio naš Mate Katuša - informirali su nas također u objavi putem FB-a. 

Uz dodatak:

-Veliki uspjesi naših igrača je dokaz da naš klub osim što ima odlične rezultate ne zapostavlja ni individualni razvoj igrača...

Bravo za sve, matični klub, aktualne klubove i mlade nogometaše iznimnog potencijala. 

image

VELIKIH USPJEH ABECEDINIH IGRAČA

Nk Abeceda
17.04.2023., 10:44h
PERO LIVAJIĆ
20. rujan 2024 04:53