Šc Višnjik
StoryEditor
Završeni radovi

Obnovljen parket u dvorani Krešimir Ćosić na Višnjiku

Ususret novoj košarkaškoj sezoni završeni su radovi na obnovi parketa u centralnoj dvorani Krešimir Ćosić na Višnjiku. Tijekom kolovoza izvršeni su opsežni radovi koji su uključivali temeljito brušenje i lakiranje parketa. Brušenjem su uklonjene nepravilnosti i oštećenja, dok je lakiranjem parket dobio novi sjaj i zaštitu, što će značajno poboljšati sigurnost i performanse sportaša. Novi, ravni i glatki parket osigurat će bolje prianjanje tijekom košarkaških i drugih sportskih natjecanja te produžiti njegovu dugovječnost i funkcionalnost.

image
Šc Višnjik

Parket košarkaške dvorane koristi se ne samo za košarkaška natjecanja, već i za razne druge svrhe poput treninga, utakmica te komercijalnih događanja poput koncerata i drugih društvenih manifestacija. Dvorana je u funkciji sedam dana u tjednu, od 7 do 23 sata, što zahtijeva redovito održavanje.

Zahvaljujemo svim korisnicima na strpljenju i razumijevanju tijekom trajanja radova. Sportski centar Višnjik ostaje posvećen pružanju najboljih uvjeta za sve korisnike te će nastaviti s ulaganjima u poboljšanje svojih sadržaja.

30.08.2024., 17:34h
19. rujan 2024 03:01