BK ARES - PH U KUTINIBk Ares
StoryEditor
IZ KUTINE I DRŽAVNOG PRVENSTVA S MEDALJAMA

ODLIČNI BOKSAČI BK ARES ZADAR Ivan Nekić juniorski hrvatski viceprvak, Andrejas Baričević brončani na PH!

Boksači boksačkog kluba Ares nastupili su s petoricom natjecatelja na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za juniore i seniore U- 22 koje se održavalo u Kutini od 27.04. do 30.04.2023. u sportskom centru Kutina...

Boksači boksačkog kluba Ares nastupili su s petoricom natjecatelja na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za juniore i seniore U- 22 koje se održavalo u Kutini od 27.04. do 30.04.2023. u sportskom centru Kutina.

image

BK ARES - PH U KUTINI

Bk Ares

Ivan Nekić natjecao se u kategoriji do 70 kilograma gdje je nastupalo 11 boksača. Pobjedio je u osmini finala prekidom u prvoj rundi Bosančića iz BK Klisa u četvrtfinalu također prekidom u prvoj rundi Medenjaka iz FKK Kovačić, Varaždin, dok je u polufinalu slavio uvjerljivo rezultatom 5:0 iako je imao jako zahtjevan meč, teškog protivnika, čvrstog i visokog boksača Duju Kutlešu iz BK Rijeka koji je aktualan prvak Hrvatske i stalni reprezentativac.

-Ivan je u finalnoj borbi pobjedio u prvoj rundi te je za pobjedu falilo još malo snage te je time Ivan Nekić postao juniorski viceprvak Hrvatske - informiraju nas iz Aresa. 

image

BK ARES - PH U KUTINI

Bk Ares

Andrejas Baričević natjecao se u kategoriji do 66 kg u konkurenciji 10 boksača i osvojio veliku brončanu medalju na PPH za juniore nakon dvije uvjerljive pobjede, u dva meča. U osmini finala je svladao Duju Cvitanovića, BK Leonid,  uvjerljivo 5:0 dok je u četvrtfinalnoj borbi također slavio istim rezultatom protiv Matea Lugomera iz BK Ronin, Križevci, ali u polufinalu je zaustavljen od boksača iz BK Kralj Tomislav odličnog Ivana Mamića.

-Andrejas je cijeli prošli tjedan bio bolestan i jednostavno nije imao snage u polufinalu za pobjedu - napominju iz Kluba.

image

BK ARES - PH U KUTINI

Bk Ares

Poraze su u četvrtfinalu PPH upisali Luka Ninčević koji je odradio odličan meč i pružio snažan otpor reprezentativcu i aktualnom prvaku Hrvatske Niki Goreti iz BK Grom, dok je Sudinja poražen od Bartolovića iz BK David Koprivnica. U seniorskom uzrastu, Roko Bukvić odboksao je sjajan meč i umalo pobjedio favorita PH-e Petra Pavčeca, BK Nokaut, iz Zagreba. Roko je dobio prvu i treću rundu s 3:2 dok je Petar dobio drugu s 5:0 pa je i konačan rezultat bio 3:2 za Petra.

-Tijesan meč gdje je po nama ipak Roko ostavio bolji dojam i trebao pobjediti te smo uvjereni da bi Roko otišao do samog kraja.

-Roko nije boksao dvije godine zbog obaveza na fakultetu te je za nas ovo velika pobjeda. Zadovoljni smo izvedbom naših boksača - ističu treneri Nikola Marketin i Vedran Bajlo iz BK Ares Zadar.  (PL)

image

BK ARES - PH U KUTINI

Bk Ares
02.05.2023., 18:29h
ZADARSKI TJEDNIK
29. travanj 2024 03:31