<p>Sani Čampara</p>
Sani ČamparaKk Zadar
StoryEditor
KK ZADAR

Sani Čampara nakon Zaboka: “Pobjedi se ne gleda u zube!”

Put i teška utakmica protiv Cedevita Olimpije samo dva ranije ostvaila je traga na igračima Danijela Jusupa. Ipak, nekoliko minuta dobre igre u trećoj četvrtini bilo je dovoljno da se upišu itekako vrijedni bodovi...

Iako su utakmicu otvorili poprilično loše, uspjeli su košarkaši Zadra u Zaboku, u dvoboju 9. kola HT Premijer lige, na kraju ipak doći do svoje osme prvenstvene pobjede i ostati u priključku s Cibonom na prvom mjestu ljestvice s istim učinkom od po osam pobjeda i jednog poraza.

Put i teška utakmica protiv Cedevita Olimpije samo dva ranije ostvaila je traga na igračima Danijela Jusupa. Ipak, nekoliko minuta dobre igre u trećoj četvrtini bilo je dovoljno da se upišu itekako vrijedni bodovi.

Dobili smo utakmicu i nitko se nije povrijedio i to smo i htjeli. Iako bi ja volio da smo bili malo uvjerljiviji. Valjda ćemo morati tražiti formu kroz treninge i sljedeće utakmice – izjavio je Jusup nakon utakmice.

Najefikasniji kod Zadra na utakmci protiv Zaboka bio je Sani Čampara sa 16 koševa. Dobar znak da je ozljeda već iza njega.

– Lošije smo ušli u utakmicu ali smo na kraju uspjeli da se dozovemo. Na putu smo već nekoliko dana i to se vidjelo u ovom dvoboju. Međutim, pobijedili smo što je najvažnije i na kraju krajeva, pobjedi se ne gleda u zube. Lijepo je što smo ovo izvukli i idemo dalje – kaže Čampara.

A ono što očekuje košarkaše Zadra je dvoboj 9. kola regionalne lige u petak kada u Dvorani Krešimira Ćosića od 19 sati gostuje FMP, dok je novi prvenstveni ogled na rasporedu dva dana kasnije, odnsono u nedjelju kada na Višnjik stiže Alkar.

30.11.2022., 16:56h
ZADARSKI TJEDNIK
16. travanj 2024 13:52