Planiraju niz aktivnosti u slavljeničkoj godiniMatej Nimac/KK Opus Puntamika
StoryEditor
veliki jubilej

Sportski kviz povodom 50 godina postojanja KK Opus Puntamika

Kotizacija po ekipi je dobrovoljna, a prikupljeni iznos uložit će se u uređenje sportske dvorane OŠ Šimuna Kožičića Benje gdje treniraju polaznici Škole košarke KK Opus Puntamika

Košarkaški klub Opus Puntamika ove godine slavi 50 godina postojanja, a veliki će jubilej obilježiti nizom prigodnim aktivnosti. U subotu, 27. siječnja 2024., u Famous Beach Baru s početkom u 20:30, održat će se klupski kviz uz lutriju s klupskim dresovima. Svi su dobrodošli, a valja napomenuti da se jedna ekipa može sastojati do pet igračica ili igrača.

- Pozivamo sve ljubitelje kvizova, navijače i simpatizere Kluba, prijatelje da nam se pridruže, kazao je Miro Dundov, predsjednik Kluba.

Kotizacija po ekipi je dobrovoljna, a prikupljeni iznos uložit će se u uređenje sportske dvorane OŠ Šimuna Kožičića Benje gdje treniraju polaznici Škole košarke KK Opus Puntamika.

- Ovo je prvo događanje u okviru proslave velikog jubileja, nakon toga slijedi susret generacija, svih koji su igrali ili na bilo koji način sudjelovali u radu Kluba, organizirat ćemo veliko druženje u ožujku. Planiramo opet organizirati turnir memorijalni turnir mlađih kategorija “Denis Špika” koji je trajao 20 godina. Također, cilj nam je napraviti i veliku klupsku monografiju, nadamo se da ćemo uspjeti objaviti je u ovoj slavljeničkoj godini, najavljuje Dundov.

Nadaju se u KK Opus Puntamika da će ove godine izboriti povratak u 1. ligu, drugi rang hrvatske košarke, na dobrom su putu.

25.01.2024., 14:29h
06. listopad 2024 19:30