JUBILARNI ”PING-PONG” SPEKTAKL
StoryEditor
STOLNI TENIS, JUBILARNO "PRIKO MOSTA"...

STK Pag ponosni domaćin 10.Prvenstva jadranskih otoka!

Drugi put smo organizatori i to ove godine 10. jubilarnog Prvenstva jadranskih otoka u stolnom tenisu 08.10.2022.! Poručili su u gradu Pagu članice i članovi STK Pag. Naravno, ne bez ponosa...

OTVORENO SVIMA, REGISTRIRANIM I NEREGISTRIRANIM IGRAČIMA...

Za one koji nisu upoznati, Prvenstvo jadranskih otoka, održava se svake godine na drugom jadranskom otoku, gdje se redovito okupi preko stotinjak natjecatelja u svim starosnim kategorijama. Prijaviti se može bilo koji zaljubljenik u stolni tenis, neovisno o tome je li registrirani ili neregistrirani igrač.

Dva dana Pag će idućeg mjeseca biti preplavljen otočnim stolnotenisačima sa Korčule, Zlarina, Paga, Raba, Krka, Lošinja, a možda se pridruže i još neki otoci, kažu nam domaćini sportskog "bodulskog ping-pong" spektakla.

Prvenstvo je atraktivno s obzirom na kategorije natjecatelja od najmlađih prvašića do veterana 60+, 70+ i starijih genaracija.

image

JUBILARNI "PING-PONG" SPEKTAKL

Stk Pag

-Jedini uvjeti su osobna iskaznica s jednog od otoka, dobra sportska volja i druželjubivost. Mi u Stk Pag, ove godine očekujemo oko 120 natjecatelja, sa pratnjom, trenerima i roditeljima oko 160 ljudi. I zato smo u punom zanosu i entuzijazmu u prikupljanju sredstava za organizaciju i smještaj svih dragih nam sportskih prijatelja- dodaju iz kluba otganizatora.

-Za sada toliko, ova objava je više bila poziv i ostalim otocima da se uključe i prijave(Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)- naveli su i na fb stranici, uz objavu Propozicija natjecanja, jer ipak je u pitanju Prvenstvo pod pokroviteljstvom HSTS-a koji ga je i uvrstio u kalendar natjecanja...

14.09.2022., 16:11h
ZADARSKI TJEDNIK
16. travanj 2024 16:35