<p>SV. MIHOVIL RAŠTANE</p>
SV. MIHOVIL RAŠTANEOtok PaŠman
StoryEditor
18. KOLO

Sveti Mihovil opet na vrhu ljestvice 2. ŽNL

Trka za prvaka po svemu sudeći mogla bi se protegnuti sve do posljednjeg kola, no sada je Sv. Mihovil taj koji ima sve u svojim rukama

Osamnaesto kolo 2. ŽNL donijelo je novi derbi vodećih momčadi lige. Na Foši u Sutomišćici Sv. Mihovil je dočekao vodeće Raštane i slavio s visokih 4:1 u utakmici koja je bila sve samo ne dosadna, piše Sport 023.

Gosti su poveli u 28. minuti golom Jozefa Syle i malo je nedostajalo da to vodstvo odnesu na poluvrijeme, ali je u 42. na 1:1 izjednačio Mauricio Lucin. U nastavku su mreže mirovale sve do 72. minute, kada je za 2:1 domaćih zabio Josip Zelenčić.

Raštančani su krenuli po izjednačenje, ali je Leon Cukar u 79. zabio za 3:1, da bi točku na i za konačnih 4:1 stavio Zelenčić u 85. minuti svojim drugim golom na utakmici.

Nakon 15 odigranih utakmica Sv. Mihovil ima 36 bodova, a Raštane 35.

Do kraja natjecanja boduli imaju još odraditi zaostalo gostovanje kod Podgradine, kao i ono u Debeljaku, dok u posljednjem kolu na domaćem terenu dočekuju Vrčevo. Raštančani, pak, prvo dočekuju Vrčevo, potom gostuju kod Podgradine pa dočekuju Arbanase.

Trka za prvaka po svemu sudeći mogla bi se protegnuti sve do posljednjeg kola, no sada je Sv. Mihovil taj koji ima sve u svojim rukama. (OTOK PAŠMAN)

07.05.2024., 09:46h
19. svibanj 2024 15:37