<p>VEDRAN BAJLO</p>
VEDRAN BAJLOBk Ares Diabolik
StoryEditor
BK ARES DIABOLIK

Trener Vedran Bajlo na Europskom prvenstvu u stručnom stožeru Reprezentacije

Ovo će biti njegovo treće veliko natjecanje kao trenera reprezentacije, budući da je već sudjelovao na Europskom i Svjetskom juniorskom prvenstvu prošle godine

Vedran Bajlo, trener boksačkog kluba Ares Diabolik, bit će dio hrvatskog trenerskog tima na predstojećem Europskom juniorskom prvenstvu u Sarajevu, koje će se održati od 21. lipnja do 3. srpnja 2024. godine. Ovo će biti njegovo treće veliko natjecanje kao trenera reprezentacije, budući da je već sudjelovao na Europskom i Svjetskom juniorskom prvenstvu prošle godine.

Juniorska muška i ženska reprezentacija Hrvatske spremna je za nastup na Europskom juniorskom prvenstvu u Sarajevu, Bosna i Hercegovina. Prvenstvo će se održati od 21. lipnja do 3. srpnja 2024. godine, a Hrvatsku će predstavljati impresivan sastav od 10 juniora i 7 juniorki.

Reprezentaciju će voditi izbornici juniora i juniorki, Marin Morić i Josip Cerovec, uz podršku trenerskog tima koji uključuje Vedrana Bajla i Mladena Šteku. Ovaj trenerski tim predano je radio na pripremama kako bi osigurao što bolji nastup hrvatskih boksača i boksačica na ovom prestižnom natjecanju.

Prije odlaska u Sarajevo, juniori su odradili zajedničke vikend-pripreme u dvorani Pit Bulla u Zagrebu, dok su juniorke trenirale u Športskom centru Kutina. Ove pripreme bile su ključne za formu i uigranost tima, te su svi natjecatelji motivirani i spremni za izazove koji ih očekuju na prvenstvu.

Na prošlogodišnjem Europskom juniorskom prvenstvu u Rumunjskoj, Hrvatska je osvojila dvije brončane medalje zahvaljujući Matiji Berendu iz kluba Ronin Križevci i Gabrieli Vencl iz kluba David Koprivnica, koji se ove godine natječu u konkurenciji mlađih seniora. Ove godine, novi talentirani boksači i boksačice imat će priliku pokazati svoje vještine i potencijal na europskoj sceni.

- Velika je čast i odgovornost biti dio trenerskog tima hrvatske reprezentacije na Europskom juniorskom prvenstvu. Naši mladi boksači i boksačice pokazali su nevjerojatnu predanost i trud tijekom priprema. Uvjeren sam da će se na prvenstvu pokazati u najboljem svjetlu i dostojno predstaviti Hrvatsku. Naš cilj je ne samo postići odlične rezultate, već i pružiti podršku mladim sportašima u njihovom razvoju i napredovanju. Sarajevo će biti mjesto gdje ćemo svi zajedno pokazati koliko možemo i koliko smo spremni za velike stvari, kaže Vedran Bajlo.

Vedran Bajlo i ostatak trenerskog tima s nestrpljenjem iščekuju početak natjecanja i priliku da svojim radom doprinesu uspjehu hrvatske reprezentacije na europskoj sceni.

20.06.2024., 08:56h
08. rujan 2024 02:17