<p>NMK NA PRVENSTVU REGIJE</p>
NMK NA PRVENSTVU REGIJEStk Pag
StoryEditor
VELIK USPJEH

U Pagu odigrano prvenstvo Dalmacije u stolnom tenisu za najmlađe

U kategoriji klinci (2015. godište i mlađi), Fabijan Maržić osvojio je zlatnu medalju, a srebro je pripalo zadraninu Antoniju Bačiću

Proteklog vikenda u organizaciji STK Pag i HSTS-a u Sportskoj dvorani OŠ Juraj Dalmatinac u Pagu odigrano je prvenstvo Dalmacije u stolnom tenisu za kategorije klinci/ klinceze i najmlađi kadeti/ kadetkinje u sezoni 2023/24.

U kategoriji klinci (2015. godište i mlađi), Fabijan Maržić osvojio je zlatnu medalju, a srebro je pripalo zadraninu Antoniju Bačiću.

U kategoriji najmlađe kadetkinje (2013. godište i mlađi) Dora Pamuklić iz STK Libertas, Dubrovnik, osvojila je prvo mjesto, a Antonija Škunca, iz STK Pag uzela je srebrnu medalju. Treće mjesto podijelile su Martina Crljenko, iz STK Pag koja se je sa ovim bodovima vjerojatno plasirala u TOP 8 Dalmacije za najmlađe kadetkinje i Ena Govorčin iz Zadra kojoj je ovo Prvenstvo drugo natjecanje ove sezone

U kategoriji najmlađi kadet, Frane Cvitković, iz STK Pag, najozbiljniji kandidat za prvaka Dalmacije, suvereno se je prošetao kroz svoju skupinu, i sa identičnim rezultatom 3:0, 3:0, 3:0, 3:0, 3:0 pobijedio sve protivnike i zasluženo osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju, a srebrni je njegov klupski kolega Marko Cik. Za njima slijede Fabijan Maržić i Antonijo Bačić.

Kroz cijelu stolnotenisku sezonu (2023/24) igra se regionalno natjecanje za klince i najmlađe kadete, a sastoji se od četiri otvorena turnira, jednog prvenstva i TOP 8 natjecanja. Sljedeće natjecanje je TOP 8 Dalmacije 21. travnja u Veloj Luci. (Elvis Šmit/Radio Pag)

07.03.2024., 11:00h
30. travanj 2024 05:56