Dobra zabava u sportskom duhuLuka Jeličić
StoryEditor
na višnjiku

U subotu zimsko izdanje turnira ‘Badminton Za Sve‘

Uvjereni smo da bi igrači badmintona voljeli promijeniti svoj ritam, otputovati u Zadar i pomoći nam da Zadar dodamo u svijet badmintona, poručuju iz Kluba

Badminton Zadar ima za cilj dodati badminton u život Zadra i okolice. Za razvoj bilo kojeg sporta vrlo je važno imati natjecateljski način razmišljanja. U Hrvatskoj postoji mnogo rekreativnih turnira, ali većina ih se organizira oko Zagreba. Za razvoj sporta važno je omogućiti igračima u Zadru da se natječu protiv igrača iz drugih gradova kako bi se susreli sa raznovrsnim protivnicima i doveli talenti u Zadar.

image

Zimski turnir - Badminton za sve

Badminton Klub Zadar

S veseljem najavljujemo da će se rekreativni turnir "Badminton Za Sve - Zimsko izdanje" održati u ŠC Višnjik 09.12.2023. godine. Ovo je sjajna prilika za sve ljubitelje badmintona da pokažu svoje vještine i natječu se protiv igrača njihove razine.

- Pozivamo igrače iz cijele Hrvatske, susjednih zemalja koji su dio svijeta badmintona kroz ADA Ligu i druge slične turnire, digitalni nomadima te turiste koji možda budu putovali u Zadar tijekom toga dan. Uvjereni smo da bi igrači badmintona voljeli promijeniti svoj ritam, otputovati u Zadar i pomoći nam da Zadar dodamo u svijet badmintona, poručuju iz Kluba.

Prijave su danas do 22 sata putem linka ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Pridružite se i zabavite u sportskom duhu!

06.12.2023., 12:09h
05. svibanj 2024 02:58