<p>ŽKK ZADAR</p>
ŽKK ZADARFb Žkk Zadar
StoryEditor
PRVA ŽENSKA KOŠARKAŠKA LIGA

U TISNOM NA +24 Zadranke slavile nad Vodicama!

Idući vikend na rasporedu je pred curama utakmica protiv ŽKK Otočac...

U 11.kolu Prve ženske lige seniorke ŽKK Zadar su na gostovanju u Tisnom, pobjedile neugodnu ekipu Vodica. Početak utakmice otvorile su sa 2:6 u svoju korist, no ekipa Vodica se brzo budi i prelazi u vodstvo 8:6, nakon kojeg gošće rade seriju 11:0 i završavaju prvu četvrtinu sa +9.

U drugoj četvrtini nastavljaju u dobrom ritmu, čvrsto i agresivno u oba smjera, uz koševe iz kontri i polukontri na poluvrijeme odlaze s dvoznamenkastom prednošću. U drugom poluvremenu, strpljivim napadom i kvalitetnom obranom, održavaju prednost, pronalaze odgovore na zonsku obranu domaćina i na kraju zasluženo odnose pobjedu...

-Čestitke ekipi Vodica na fer i korektnoj igri i borbi, te sretno u nastavku. Našim curama čestitke na današnjoj igri, borbi i konačnoj pobjedi. Od samog početka utakmici smo pristupili maksimalno koncentrirano i čvrsto jer smo znali o kakvom se protivniku radi, sve igračice upisale su minutažu, a posebno veseli strpljiva i timska igra u napadu u drugom poluvremenu, sljedeći vikend na rasporedu je utakmica protiv Žkk Otočac - izvijestili su iz ŽKK Zadar. 

[PRVA ŽENSKA LIGA]

Žkk Vodice - Žkk Zadar 45:69

(8:17, 12:19, 6:11, 19:22)...

07.02.2023., 13:44h
ZADARSKI TJEDNIK
20. travanj 2024 05:30