<p>Fitness kraljica Vanja Tokić</p>
Fitness kraljica Vanja TokićBb Hulk
StoryEditor
U kategoriji PRO BIKINI

Vanja Tokić putuje na Svjetsko prvenstvo u fitnessu i bodybuildingu

Naša trostruka europska i višestruka svjetska prvakinja spremna je za još jedan izazov

Fitness kraljica i naša najveća promotorica zdravog načina života Vanja Tokić u petak putuje na Svjetsko prvenstvo u fitnessu i bodybuildingu. Natjecanje će se održati 21.10.2023. godine u Kopru (Slovenija). Na natjecanju će sudjelovati preko 20 zemalja iz svijeta.

Vanja će nastupiti u kategoriji PRO BIKINI. Podsjetimo, Vanja je samo u ovoj godini osvojila 5 zlatnih medalja, a u zadnje dvije godine 12 medalja, od toga 9 zlatnih. Naša trostruka europska i višestruka svjetska prvakinja spremna je za još jedan izazov.

- Pripreme traju gotovo 365 dana u godini, jedino takvim pristupom moguće je postizati ovakve rezultate. Za mene to više nisu samo pripreme, za mene je to način života - zdravog života. Izuzetno sam sretna što zadnjih godinu dana svojim radom i znanjem mijenjam život na bolje brojnim našim sugrađankama i sugrađanima, a i šire kao osobna trenerica i promotorica zdravog načina života. Želja mi je i s ovog natjecanja donijeti medalju oko vrata, rekla je Vanja pred sam odlazak u Sloveniju.

19.10.2023., 09:12h
11. prosinac 2023 12:07