<p>Zadrani su prvaci Hrvatske</p>
Zadrani su prvaci HrvatskeKk Zadar
StoryEditor
Višnjik gori

VIDEO: Zadar pobijedio Split i uzeo titulu prvaka Hrvatske!

Jusup je ovom utakmicom pokazao da je zaslužio titulu najboljeg trenera Hrvatske, a Zadrani su pokazali da su najbolji u državi po četvrti put u klupskoj povijesti

U trećoj finalnoj utakmici HT Premijer lige odigranoj večeras na Višnjiku, KK Zadar pobijedio je  KK Split i postao prvak Hrvatske. Pred osam tisuća navijača Zadrani su slavili rezultatom 99:62, a Ive Ivanov na najljepši se način ovom utakmicom oprostio od karijere. 

Dodajmo ovome da je treneru Danijelu Jusupu ovo prvi naslov koji je osvojio sa Zadrom. Ova je sezona naročito uspješna za trenera Jusupa koji je prije nekoliko dana proglašen najboljim trenerom HT Premijer lige. Jusup je ovom utakmicom pokazao da je zaslužio titulu najboljeg trenera Hrvatske, a Zadrani su pokazali da su najbolji u državi po četvrti put u klupskoj povijesti. 

Još prije početka utakmice atmosfera u Krešinom domu je bila uzavrela, a sa zadnjim zviždukom dvorana je eksplodirala i zaorila se pjesma.  Bog je stvorio čovjeka, a Zadar košarku! Čestitamo momcima i treneru! 

(Video: Hina)

04.06.2023., 22:35h
:
Zadarski tjednik
16. travanj 2024 18:59