HK ZadarHk Zadar
StoryEditor
BRAVO SJAJNOJ EKIPA S BOKANJCA

ZADARSKI HRVAČICE I HRVAČI -100 POSTOTNI UČINAK U OLIMPIJSKOJ DVORANI - ZETRI 5 medalja, Emanuela Rados najbolja strana natjecateljica turnira!

HK Zadar sudjelovao je na XVI međunarodnom turniru u hrvanju, Kup grada Sarajeva 2023. u odličnoj organizaciji HK Bosna...

U subotu 25.03. Hrvački klub Zadar sudjelovao je na XVI međunarodnom turniru u hrvanju, Kup grada Sarajeva 2023. u organizaciji Hrvačkog klub Bosna iz Sarajeva.

image

HK Zadar

Hk Zadar

Zara osvaja treće mjesto. Osim prvog mjesta Emanuela Rados proglašena je najuspješnijom stranom hrvačicom na turniru za šta je osvojila prigodni pehar. U kategoriji kadeta do 80 kg Antonio Bahtović u konkurenciji od 10 hrvača sa dvije pobjede i jednim porazom osvojio je treće mjesto. U najmlađoj uzrasnoj kategoriji 2012-‘14. Predstavljali su nas dva Šime, Šime Nekić i Šime Pavlović do 28 kg osvojili su: Nekić prvo mjesto, a Pavlović drugo mjesto natjecanja.

image

HK Zadar

Hk Zadar

Postignut sportski rezulatat na ovom turniru nije iznenađenje pošto članovi HK Zadar vrijedno treniraju svaki dan a neki od njih i dva puta dnevno. Uz navedene rezulatete u klubu treniraju četiri člana Hrvatske hrvačke reprezentacije: Marijana Šumski, Anabela Rados, Luka Kevrić i osvajač brončane medalje na Europskom prvenstvu u Bukureštu Roko Strika.                         Put od visokih sportskih rezulatata temelji se na dobrim i kavalitetnim trenizima ali i na iskustvu koje je moguće steći jedino na natjecanjima.

image

HK Zadar

Hk Zadar

-Kako bi svim članovima u Hrvačkom klubu Zadar omogućili da ostvare istu želju i prate svoje uzore u klubu ovim putem pozivam sve sponzore i donatore koji bi se uključili u akciju i pomogli u realizaciji navedenog cilja. Svi oni koji razumiju važnost sporta a naročito kada se radi o jedinom sportskom klubu u Zadarska županiji kao što je Hrvački klub Zadar mogu se javiti na društvene mreže kluba (Facebook i Instagram) ili direktno putem e-mail adrese  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Sva prikupljena sredstva biti će utrošena u odlaske na turnire u Hrvatskoj kao i u inozemstvu - poručuje Vladimir Menčik, trener i prvo ime kluba.

image

HK Zadar

Hk Zadar

Za istaknuti je da HK Zadara organizira XI po redu međunarodni hrvački turnira za djevojčice, dječake, kadetkinje i kadete ZADAR OPEN 2023. kao i međunarodni trening-kamp ZADAR 2023. U Klubu vjeruju kako je sav postignuti uspjeh upravo proizašao iz navedenih organizacija koje su sportašima u klubu omogućili da treniraju sa različitim sparing partnerima i upoznaju ostale načine hrvanja praktički kod kuće bez prevelikih financijskih ulaganja a građanima Zadra na ovaj način približili su hrvanje kao jedan od prvih Olimpijskih sportova...

image

HK Zadar

Hk Zadar
image

HK Zadar

Hk Zadar
29.03.2023., 14:23h
ZADARSKI TJEDNIK
06. listopad 2024 23:29