4414
ZT ARHIVA
StoryEditor
Uskoro nova školska godina

Ove općine financiraju nabavu nastavnog materijala

Općina Sveti Filip i Jakov

Općina Sveti Filip i Jakov će financirati nabavu dodatnog nastavnog materijala (radne bilježnice, zbirke zadataka i nastavne listiće) za školsku 2024./2025. godinu učenicima osnovnih škola s područja Općine Sveti Filip i Jakov koji su upisani u Osnovnu školu "Sveti Filip i jakov", područnu školu "Sikovo", područnu školu "Raštane Donje", područnu školu "Sveti Petar", područnu školu "Turanj" i područnu školu "Raštane Gornje".

Roditelji ne trebaju kupovati dodatni nastavni materijal gore naveden jer će iste besplatno dobiti u svojoj školi.

Općina Sukošan

Općina Sukošan će u cijelosti financirati nabavu dodatnog nastavnog materijala (radne bilježnice, zbirke zadataka i sl.) za školsku godinu 2024/2025. godinu učenicima osnovnih škola s područja Općine Sukošan, koji su upisani u Osnovnu školu “Sukošan”, Područnu školu “Debeljak”, Područnu školu “Gorica”, te Osnovne škole “Galovac” i Osnovne škole “Sveti Filip i Jakov”.

Roditelji ne trebaju kupovati dodatni nastavni materijal jer će učenici isti dobiti besplatno u svojoj školi.

Roditeljima koji su kupili dodatni nastavni materijal, novac će biti vraćen.

Općina Zemunik

Osnovnoškolce i ove školske godine na klupama u razredu čekaju uz udžbenike i ostali nastavni materijali (radne bilježnice, mapa, atlas, tehnički pribor..) i kompletan pribor za likovni odgoj prvašiće.

▪︎Molimo roditelje čija djeca pohađaju neku drugu školu, imaju prebivalište na području naše Općine, a to se prvenstveno odnosi na učenike iz Zemunika G., da naruče nastavne materijale i račune dostave u Općinu, te će se isto refundirati u punom iznosu.

Za osnovnoškolce je i dalje organiziran svakodnevno besplatan prijevoz našim općinskim autobusom.

Srednjoškolci također i ove godine putuju besplatno u Zadar.

Redovni i izvanredni studente i dalje imaju osigurane stipendije.

Općina Jasenice

Sredstva za nabavu dodatnih obrazovnih materijala u Osnovnoj školi Petra Zoranića u Jasenicama osigurala je Općina Jasenice. Općina Jasenice provest će nabavu, tako da će učenici prvi dan nastave uz udžbenike koje osigurava MZO dobiti i dodatne obrazovne materijale (radne bilježnice, zbirke, atlase..).

Općina Privlaka

Obavještavaju se roditelji djece koja pohađaju Osnovnu školu Privlaka da će Općina Privlaka financirati radne bilježnice, radni materijal za tehničku kulturu i likovne mape za učenike Osnovne škole Privlaka koji imaju prebivalište na području Općine Privlaka za školsku godinu 2024./2025. godinu. Općina Privlaka i ove godine financirat će radne bilježnice, radni materijal za tehničku kulturu i likovne mape koje će učenike čekati na školskim klupama početkom školske godine što će roditeljima zasigurno pomoći u financiranju potreba djece za sljedeću školsku godinu.

23.08.2024., 11:52h
16. rujan 2024 10:19