<p>Muškarac se zapalio ispred zgrade Vlade RH</p>
Muškarac se zapalio ispred zgrade Vlade RHTomislav Pavlek/hina
StoryEditor
PU zagrebačka

Policija obavlja očevid na mjestu samozapaljenja muškarca

PUZ je izvijestila da je policajac koji obavlja poslove osiguranja uočio mušku osobu kako se polijeva tekućinom, te je krenuo prema muškarcu koji se u tom trenutku samozapalio

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) izvijestila je da uz rukovođenje zamjenika Županijskog državnog odvjetništva provodi očevid na Markovu trgu gdje se u utorak, kod ograde blizini zgrada Vlade i Sabora, oko 9,37 sati samozapalio muškarac.

PUZ je izvijestila da je policajac koji obavlja poslove osiguranja uočio mušku osobu kako se polijeva tekućinom, te je krenuo prema muškarcu koji se u tom trenutku samozapalio.

Policajac je aparatom za gašenje požara odmah krenuo gasiti samozapaljenog muškaraca te ubrzo ugasio plamen, a po dolasku hitne medicinske pomoći, ozlijeđeni muškarac je hitno prevezen u zagrebačku Kliniku za traumatologiju.

Prema informacijama liječnika, muškarac je teško ozlijeđen i životno ugrožen.

Predstojnik Klinike za traumatologiju KB Sestre Milosrdnice Dinko Vidović rekao je da je riječ o 57-godišnjaku koji je zadobio oekline četvrtog stupnja koje su zahvatile cijelu površinu tijela te je životno ugrožen. (Hina)

11.06.2024., 13:20h
27. srpanj 2024 03:46