<p>MUP - Policija</p>
MUP - PolicijaPu Zadarska
StoryEditor
PROMETNA NESREĆA

Teška prometna nesreća na A1, troje poginulih i 12 ozlijeđenih osoba

Teška prometna nesreća dogodila se noćas oko 1.40 sati na autocesti A1 poslije tunela Sveti Marko kod Karlovca u smjeru juga, u vozilu sa sedam sjedala bilo čak 12 osoba

U teškoj prometnoj nesreći u noći s petka na subotu na autocesti A1 nedaleko od Karlovca, u kojoj je sudjelovalo više vozila, poginule su tri osobe.

Kako prenosi KAportal, teška prometna nesreća dogodila se noćas oko 1.40 sati na autocesti A1 poslije tunela Sveti Marko kod Karlovca u smjeru juga. Policija je izvijestila da je u prometnoj nesreći sudjelovalo više vozila te da su tri osobe smrtno stradale.

Portal prenosi, pozivajući se na karlovački Zavod za hitnu medicinu, da je u nesreći 12 ljudi ozlijeđeno.

HAK je javio da je zbog prometne nesreće na A1 između čvorova Karlovac i Novigrad promet prekinut u smjeru juga, te da se vozi obilazno državnim cestama. (Hina)

Kako javlja reporter Mario Pušić s Jutarnji.hr, prema neslužbenim informacijama s terena, terenac Mitsubishi najvjerojatnije je prevozio migrante jer je u vozilu sa sedam sjedala (5+2) bilo čak 12 osoba, tj. vozač i 11 putnika.

Nakon strašnog udara svi oni poispadali su iz vozila. Vozač je na mjestu smrtno stradao, a putnici su zadobili ozljede.

U vozilu Alfa Romeo riječkih oznaka navodno su smrtno stradali supružnici. Dijete koje je bilo s njima u autu navodno je zadobilo ozljede.

06.01.2024., 08:52h
29. rujan 2024 06:20