<p>Luka Gaženica</p>
Luka GaženicaHina
StoryEditor
OBAVIJEST HAK-A

U nedjelju se uvodi dodatna trajektna linija iz Gaženice za otok Iž

S polaskom iz luke Zadar (Gaženica) u 12 sati te povratak iz luke Bršanj u 13:45 sati

Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Zbog ponegdje jače kiše moguće je zadržavanje veće količine vode na kolniku, a mogući su i odroni, osobito na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali (DC8) pa iz HAK-a vozače upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama. Usporeno se vozi na brzoj cesti Solin-Klis, Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima Splitu, u zonama radova kod Pasjaka i Šibenskog mosta te između Podstrane i Stobreča.

Radovi su na autocestama, povremeno se vozi usporeno, u kolonama i uz kraće zastoje-ovisno o gustoći prometa.

Večeras od 23 do 4 ujutro, zbog izvlačenja autobusa, bit će zatvorena Jadranska magistrala (DC8) između Baške Vode i Makarske, na predjelu Krvavica. Obilazak je: Baška Voda (D8) - Zagvozd (DC76)- čvorište Zagvozd (A1) – čvorište Ravča (A1) - Makarska (DC512) i obrnuto.

U pomorskom prometu nema poteškoća. U nedjelju 5. svibnja uvodi se dodatna linija 435 Zadar(Gaženica) - Bršanj s polaskom iz luke Zadar (Gaženica) u 12 sati te povratak iz luke Bršanj u 13:45 sati.

Zbog pojačanih kontrola na ulasku u Sloveniju povremeno su moguća čekanja u prometu teretnih vozila, posebice na Bregani i Maclju. (Hina)

03.05.2024., 09:42h
21. rujan 2024 14:45