<p>autocesta A1</p>
autocesta A1Kristina Stedul Fabac/pixsell
StoryEditor
STANJE NA CESTAMA

Zatvorena A1 na dionici Sveti Rok-Maslenica u smjeru juga

Samo za osobna vozila otvoreni su: dionica Jadranske magistrale između Karlobaga i Svete Marije Magdalene (DC8); DC27 Gračac-Karin; DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most

Dionica autoceste A1, Sveti Rok-Maslenica (Rovanjska), još je zatvorena za sve skupine vozila u smjeru Dubrovnika (juga), zbog prometne nesreće, vozi se obilazno, a u smjeru Zagreba A1 otvorena je za sve skupine vozila, izvijestio je u srijedu Hrvatski autoklub (HAK).

Obilazak samo za osobna vozila je državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog, a za sva ostala vozila je državnim cestama preko Gračaca, Knina i Kistanja.

Samo za osobna vozila otvoreni su: dionica Jadranske magistrale između Karlobaga i Svete Marije Magdalene (DC8); DC27 Gračac-Karin; DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali između Senja i Karlobaga (DC8), državnoj cesti između mjesta i čvora Križišće (DC99) i lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Kolnici su mokri i skliski u unutrašnjosti.

Zbog radova zatvorena je autocesta A2 Zagreb-Macelj između čvorova Krapina i Trakošćan u oba smjera. Obilazak je državnom cestom DC1.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zatvoren je izlazni krak čvora Orehovica iz smjera Zagreba u smjeru Trsata i centra Rijeke. Obilazak s A6 je preko čvora Čavle, a s A7 preko čvora Rijeka istok.

U prekidu trajektne linije

U prekidu su: trajektna linija Prizna-Žigljen; katamaranske linije: Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Ubli-Korčula-Dubrovnik i Novalja-Rab-Rijeka.

Danas, 17. travnja, izmijenjen je red plovidbe na liniji Brbinj-Božava-Zverinac-Sestrunj-Rivanj-Zadar na način da će se obaviti dodatna linija sa polaskom iz luke Brbinj u 16:30 sati pristajući u sve luke na povratku za Zadar.

Trajekt na liniji Zadar (Gaženica) - Preko će u putovanjima iz luke Gaženica za luku Preko u 13:30 i 19:30 sati dodatno pristati na otok Ošljak.

Na graničnim prijelazima nema dojava o dužim čekanjima. (Hina)

17.04.2024., 08:36h
30. travanj 2024 08:49