Elizabeta Ružič
StoryEditor
Uoči koncerta

Baby Lasagna: "Već nekoliko puta sam bio u Zadru, ali današnji koncert ću sigurno najviše pamtiti"

Baby Lasagna nastupa večeras u 20 sati na zadarskom Forumu, a danas poslijepodne je komentirao sinoćnji koncert, ali i planiranu svjetsku turneju

"Već nekoliko puta sam bio u Zadru. Sjećam se kada sam prvi put išao sa školom, a današnji dan ću sigurno najviše pamtiti, upravo zbog koncerta", objasnio je kako ovo nije prvi put da se tu našao. 

Komentirao je i jučerašnji koncert u Šibeniku: "Baš sam se iznenadio koliko je ljudi došlo. Na početku koncerta su sjedili, pa sam im rekao da se ustanu. Onda su stajali do kraja. Baš je bio gušt. Čak sam više pričao na mikrofon. Između svake pjesme bi nešto rekao, ali nekada nisam znao što pa bih samo najavio sljedeću pjesmu. Ja više razmišljam o tome što ću reći na koncertu nego kako ću pjevati."

“Kada su tek dolazile prve reakcije na moje pjesme, sve sam ih pratio. Ne znaš kakve su, kakve će biti, ali je i čudan osjećaj. Neki lik iz Finske reagira na moju pjesmu. To mi je čudno.“

O repertoaru: “Sviramo isti repertoar kao i do sada. Pola sata glazbe. Za samostalne koncerte je malo veći, a pripreme su završene neki dan. Ovdje sviramo taj prvi, najraznolikiji dio albuma. Bit će svega, od nekih mirnih i mračnih pjesama pa sve do jačih koje su već izašle, ali i koje će tek izaći za koji tjedan. Neću reći točan datum. Izlazi sad za koji tjedan, možda i prije. Mislim da publika, osim Rim tim tagi tima, najbolje reagira na nepoznate pjesme. Jučer je cijeli Šibenik skakao", rekao je Baby Lasagna. 

Komentirao je kako je uzbuđen što nastupa na zadarskom Forumu: "Ja sam još uvijek novi pjevač. Idem od grada do grada, upoznajem ljude, publiku. Ne znam kako će biti večeras, i što očekivati. To sve sa sobom nosi jednu određenu razinu uzbuđenja, ali ne i tjeskobe."

Naravno, planirana je i turneja:“Veselim se svjetskoj turneji, ali istovremeno me i strah. To je skoro dva mjeseca na cesti. Ne znam kakav je to tempo, na što će to ličiti. Vidjet ćemo ali smo uzbuđeni. Turneja obuhvaća 16 zemalja", komentirao nam je svjetsku turneju na koju će se upustiti dogodine."

17.08.2024., 19:16h
12. rujan 2024 08:06