Tzg Biograd
StoryEditor
Fešta povodom Dana pobjede

Biogradska noć-na rivi velika fešta glazbe, ića i pića

Pozivamo vas na tradicionalnu veliku turističku feštu posvećenu Danu pobjede i domovinske zahvalnosti koja se održava 4.08.2024. godine (nedjelja) od 20.30 sati u Biogradu na Moru na Rivi

image
Tzg Biograd

Ova tradicionalna turistička manifestacija puna je doživljaja gdje se dočaravaju razni zvučni i svjetlosni efekti: piromuzički vatromet i defile osvijetljenih brodova. Svi posjetitelji moći će uživati u pripremi specijaliteta na otvorenom, od poljičkog soparnika, brudeta, uštipaka pa do pečenih srdela koje će besplatno dijeliti TZ grada Biograda. Na manifestaciji će sudjelovati i razni OPG-i te udruge koji nude svoje autohtone proizvode kao što su maslinovo ulje, sirevi, likeri i rakije, suhe smokve, med i sl, ali i rukotvorine poput unikatnog nakita i dekoracija. Za zabavno - glazbeni program na dvije pozornice na Rivi zaduženi su grupa Magazin, klapa Bunari iz Vodica, Berekini te Viteško udruženje Kumpanjija iz Blata s otoka Korčula.

Vrhunac Biogradske noći svakako je, kao i svih ovih godina, spektakularni piromuzički vatromet koji je postao i zaštitni znak ove manifestacije, a po kojoj gosti grada Biograda planiraju svoj odmor. Dođite na Biogradsku noć i osjetite posebnu atmosferu ove ljetne večeri.

image
Tzg Biograd

 

02.08.2024., 13:47h
19. rujan 2024 17:41