Wolt summer kampanjaWolt
StoryEditor
UGRABITE POPUSTE

Wolt Hrvatska pokreće višetjednu kampanju Summer of Wolt+

Kampanja će trajati tri tjedna, od 3. do 24. lipnja, tijekom kojih će svim Wolt+ korisnicima biti dostupan popust do 50 % prilikom narudžbe iz omiljenih restorana i trgovina

Vodeća platforma za dostavu u Hrvatskoj, Wolt, pokreće kampanju Wolt+ tjedni za sve korisnike Wolt+ usluge. Kampanja će trajati tri tjedna, od 3. do 24. lipnja, tijekom kojih će svim Wolt+ korisnicima biti dostupan popust do 50 % prilikom narudžbe iz omiljenih restorana i trgovina.

Wolt+ je mjesečna pretplata od samo 2.99 €, uvedena krajem prošle godine, koja korisnicima nudi brojne pogodnosti, uključujući neograničen broj dostava za 0 € iz odabranih restorana i trgovina unutar definirane zone, uz brojne ekskluzivne ponude. Minimalna narudžba za dostave iz restorana pritom iznosi 7.50 €, 15 € za narudžbe iz trgovina te 20 € za narudžbe iz supermarketa, a usluga je dostupna u sedam gradova - Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Varaždin, Pula i Zadar. Dodatna pogodnost je probni period od 30 dana, tijekom kojeg novi korisnici Wolt+ usluge ne plaćaju naknadu za korištenje Wolt+ pretplate. Godišnja cijena pretplate iznosi 24,99 €, a Wolt je pripremio 30 % popusta za sve koji se odluče na godišnju pretplatu. Ova usluga donosi veću pristupačnost, izbor i praktičnost korisnicima te veće uštede zahvaljujući brojnim ekskluzivnim popustima isključivo za Wolt+ pretplatnike, a dodatno potiče i poslovanje trgovina dostupnih na Wolt platformi.

Primjerice, trgovina Studenac nudit će popuste do čak 50% na svoj cjelokupni asortiman, Roto Svijet Pića nudit će popuste do 30%, a Sancta Domenica će ponuditi 10% popusta na cijeli JBL asortiman. Od popularnih restorana, Wolt+ korisnici moći će uživati u popustima omiljenih restorana kao što su Food&Bar kod Tome, Fast Food Stari Brig, Family Kebab, gdje će popust vrijediti od 3. do 16. lipnja te Submarine Burger, gdje će popust vrijediti od 10. do 17. lipnja.

image

Wolt summer kampanja

Wolt

U samo dvije godine od globalnog lansiranja, Wolt+ se proširio na 20 tržišta, uštedjevši svojim korisnicima više od 70 milijuna eura. Osim toga, pokretanjem ove usluge, Wolt je potaknuo značajnu prodaju kod preko 75.000 trgovačkih partnera u prehrambenoj industriji i maloprodaji.

- Digitalne platforme za dostavu postigle su važnu ulogu u svakodnevnom životu i našim korisnicima donose značajnu uštedu vremena. U Woltu uvijek tražimo prostor za inovacije koje će unaprijediti iskustvo kupnje za naše korisnike i partnere. Tako s Wolt+ uslugom našim korisnicima nudimo još ugodnije i povoljnije iskustvo kupnje smanjenim troškovima dostave. Najveći benefit kroz uslugu Wolt+ ostvaruju korisnici koji učestalo naručuju putem platforme, ali i oni korisnici koji Wolt koriste tek nekoliko puta mjesečno. Osim naših korisnika, uslugom su oduševljene i naše partnerske tvrtke, restorani i trgovine koji su zabilježili značajan porast narudžbi od uvođenje Wolt+ usluge, izjavio je Marin Šušnjar, General Manager u Wolt Hrvatska.

Platforma Wolt trenutno je dostupna u 35 hrvatskih gradova, a svoje proizvode i usluge na Woltu nudi na tisuće partnera restorana i trgovaca. Iako je u početku bio prvenstveno platforma za dostavu hrane, u posljednjih šest godina Wolt je znatno proširio svoju ponudu i danas je aplikacija koja gotovo u potpunosti može zadovoljiti sve potrebe svojih korisnika uz dostavu u roku od 30 minuta.

Više o tjednima Wolt+ i lokalnim ponudama potražite na LINKU.

03.06.2024., 11:08h
26. srpanj 2024 15:43