38751
Youtube Screenshot
StoryEditor
Mala ili velika pozornica, svejedno

Je li ovo bolji nastup Baby Lasagne nego onaj na Eurosongu?

Baby Lasagna svojim nastupom u prvoj polufinalnoj večeri ovogodišnjeg Eurosonga pokazao je sve što zna. Neću reći, je li to bilo dovoljno, naravno da je, i više nego dovoljno. I bolje i najbolje od svih tu večer. Od fantastične koreografije, unikatnog outfita, zanimljivih plesnih pokreta do vokala

Toliko je dobar bio da je cijela dvorana zajedno sa njim pjevala i plesala. Jasno je još odavno da je najveći favorit ove godine koji bi po svemu sudeći mogao donijeti Eurosong u Hrvatsku.

No ono što mi je zapelo za oko, sasvim je nešto drugo. Marko je nastupao na brojnim televizijama i partyima sa svojom pjesmom Rim tim tagi dim, i svaki nastup je dobar. Ima tu nastupa gdje je sam u studiju i na bini, i opet to izgleda odlično. Dovoljan je i sam na pozornici.

Svakako jedan od meni najboljih njegovih nastupa je u nizozemskoj emisji, gdje je na pozornici od par četvornih metara doslovno razvalio, po meni, bolje nego na velikoj pozornici u Malmöu. Ne kažem da je loše ono što je napravio na Eurosongu, ali ova energija i ovaj nastup nije uopće usporediv s onim iz polufinalne večeri. Toliko plesnih pokreta je izostavio, jednostavno izbacio, ili ih je ipak ovdje dodao. Po meni ovo što je pokazao na nizozemskoj emisiji, trebao je pokazati i u Malmöu. Dojam bi bio još bolji. Šteta što je izbacio neke od tih pokreta. No, Baby Lasagna gdje god da se pojavi, bila to velika ili mala pozornica, napravi pravi show, spektakl.

08.05.2024., 15:35h
Ivan Sikirić
20. svibanj 2024 02:52