37596
Supernova Zadar
StoryEditor
Nove kolekcije

Obnovite garderobu trendi komadima iz Supernova centra

Proljeće nas već uvelike časti visokim temperaturama i sunčanim danima pa, ako to već niste učinili, požurite u trgovine centra Supernova Zadar i nabavite komade koji su ove sezone neizostavni dio svake modne kombinacije

Nova sezona puna je uzbudljivih modnih poslastica među kojima ćete zasigurno pronaći svoje favorite bez obzira na to kakav modni stil njegujete. Poznato je da je ovo doba godine vrijeme kada teške materijale i stroge krojeve stavljamo na stranu i okrećemo se nešto ležernijim modelima. Popularne midi suknje i haljine ove su godine posebno tražene pa svakako nabavite svoj model ili kolekciju nadopunite novom suknjom i haljinom ovakvog kroja.

S pastelnim bojama nikako nećete pogriješiti, a ove sezone posebno ćete biti trendi u nebesko plavoj. Ova je nijansa preplavila trgovine i jednako je nosiva u formalnim kao i ležernim izdanjima. Pogotovo radi li se o košulji – jedna plava voluminozna košulja neka svakako bude dio vaše proljetne kolekcije jer ćete ju moći kombinirati u brojnim prilikama. Volite li pratiti trendove i birati modele s malim pomakom, svakako odaberite varijantu asimetričnog kroja ili košulju s kombinacijom nekoliko boja ili materijala. S ovakvim upečatljivim komadima osvježit ćete svaku kombinaciju.

Tople i sunčane dane u pravilu prati trend bijele boje, a posebno je praktična kada se radi o materijalima poput lana ili laganog pamuka. U ovoj boji često ćete pronaći komade u boho stilu, ali to nije jedini retro stil koji je popularan ove sezone. Uzorci i modeli karakteristični za retro estetiku preplavili su police trgovina. Uz njih će se idealno uklopiti hlače visokog struka koje i dalje ne silaze s modnog trona, a razni modeli omogućavaju vam da odaberete kroj koji će vam savršeno pristajati i laskati vašoj figuri. Na samom kraju, vrijeme je za obuću. Igrate li na sigurno, potražite neke od najpopularnijih modela tenisica koji već neko vrijeme vladaju društvenim mrežama. Jednako su udobne i razne varijante niskih cipela i sandala, a sve to u kombinaciji s dobrim torbicama za koje vrijedi poznato proljetno pravilo – što šarenije, to bolje.

Na društvenim mrežama centra Supernova Zadar potražite modnu inspiraciju, a u trgovinama sve što vam treba za modne kombinacije u kojima ćete izgledati i osjećati se sjajno ovog proljeća. Vidimo se u shoppingu.

16.04.2024., 07:56h
29. travanj 2024 08:34