<p>BIOGRAD SUMMER</p>
BIOGRAD SUMMERTzg Biograd N/m
StoryEditor
BIOGRAD SUMMER

Od Željka Bebeka i Prljavog kazališta do Međunarodnog oldtimer susreta, sajma domaćih proizvoda i VR kina

Ovo ljeto u Biogradu na Moru obećava pregršt događanja, zabave i nezaboravnih trenutaka za sve posjetitelje

Biograd na Moru ove godine donosi raznovrstan i bogat ljetni program koji će zadovoljiti sve uzraste i interese. Grad će biti prepun koncerata, radionica, filmskih projekcija, plesnih događanja i još mnogo toga, osiguravajući da će svatko pronaći nešto za sebe.

9. srpnja čeka nas čarobna večer klasične glazbe. U sklopu Ljetnog kina s početkom u 21 sat, publiku će oduševiti Đani Stipaničev, Nera Gojanović i Gordana Pavić svojim virtuoznim izvedbama.

Petak, 12. Srpnja, donosi nešto posebno za sportske entuzijaste - predstavljanje danskih gimnastičara ispred Gradske uprave u 21 sat. Ovaj događaj obećava spektakularne akrobacije i gimnastičke vještine koje će impresionirati sve prisutne.

U subotu, 13. srpnja sprema se prava glazbena poslastica. Neponovljivi Željko Bebek održat će koncert kod Bazena Ilirija s početkom u 22 sata, pružajući nezaboravnu večer ljubiteljima njegove svevremenske glazbe.

Od ponedjeljka, 15. srpnja do petka, 19. Srpnja, na rivi će se održavati sajam proizvoda "Domaće je najbolje" od 10 do 22 sata. Posjetitelji će imati priliku kušati i kupiti domaće proizvode te podržati lokalne proizvođače.

Srijeda, 17. srpnja na Narodnom trgu donosi Večer klapa s a cappella koncertom.

U subotu, 20. srpnja možete se pridružiti kostimiranom vođenju "Oživljena povijest Biograda" ispred TZH Biograd u 19 sati. Ovaj događaj će Vas provesti kroz bogatu povijest grada na zabavan i edukativan način.

Nedjelja, 21. srpnja rezervirana je za najmlađe. Na glavnom mulu od 19 sati održat će se dječje ljetne igre, pružajući djeci priliku za zabavu i druženje.

Glavni mul bit će domaćin prvom hrvatskom VR kinu by Davor Rostuhar: "Lovci sakupljači" od 23. do 28. srpnja. Ovaj inovativni događaj pružit će posjetiteljima jedinstveno iskustvo virtualne stvarnosti.

Petak, 26. srpnja, donosi koncert legendarnih Prljavaca - Prljavog kazališta, koji će nastupiti na Bazenu Ilirija s početkom od 22 sata. Ovaj koncert je neizostavan događaj za sve ljubitelje rocka.

Subota, 27. Srpnja rezervirana je za tradicionalni 22. Međunarodni oldtimer susret, koji će okupiti ljubitelje starih automobila i pružiti im priliku za razmjenu iskustava i divljenje ovim klasičnim vozilima.

Zadnji dan srpnja obilježit će koncert u sjećanje na neprežaljenog hrvatskog glazbenika Olivera Dragojevića. Koncert će se održati kod Ljetnog kina s početkom u 21 sat, pružajući emotivan završetak mjeseca.

Ovo ljeto u Biogradu na Moru obećava pregršt događanja, zabave i nezaboravnih trenutaka za sve posjetitelje. Pridružite se i uživajte u bogatom programu koji će oživjeti Vaš boravak u ovom prekrasnom gradu.

03.07.2024., 15:31h
06. srpanj 2024 12:22