TZO povljana
StoryEditor
LITO U POVLJANI

Ovaj tjedan niz glazbenih događanja za svačiji ukus

U Povljani će se narednih dana održati razni događaji, od koncerata pa sve do malonogometnih turnira. S obzirom na raznolikost ponude, vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe

Manifestacija Lito u Povljani započela je još prošlog mjeseca, no kako se ljeto sve više primiče svome vrhuncu, tako se i događaja u ovom mjestu na otoKu Pagu sve više intenziviraju. Već večeras, u petak 19. srpnja na programu je Ribarska fešta na kojoj će u portu u 21 sat nastupiti grupa Kanella sa svojim glavnim vokalom Lukom Bralom. Grupa osigurava energičnu i dinamičnu svirku te spajanje različitih stilova i pjesama kojima će zabavljati goste i domaće do dugo u noć.

Sutradan u subotu s početkom u 21 sat u centru nastupa grupa Kings, pop rock bend koji svojom energijom nikog ne ostavlja ravnodušnim jer na svakom nastupu daju sve od sebe. Inače, Kingsi su poznati po energičnim nastupima na mnogim manifestacijama i koncertima diljem zemlje, a također su neizostavni izvođač na Zagrebačkoj norijadi gdje atmosferu podignu do usijanja što se očekuje i u Povljani.

U utorak s početkom u 21 sat u centru nastupa zadarska klapa Kontrada koja će sa svojim vokalima donijeti zvukove Dalmacije koji će vas potaknuti da zapjevate s njima. Očekuje se prava ljetna atmosfera i velik odaziv publike.

Program se nastavlja i dalje tijekom idućeg tjedna kada se u srijedu 24. srpnja na plaži Perilo održavaju Povljanske igre uz D.J.-a s početkom u 11 sati.

Tea Kulaš održat će koncert na orguljama 25. srpnja s početkom u 21 sat na Trgu sv. Jurja.

I to je program koji Povljance i njjhove goste očekuje samo ovoga tjedna, a događanja će se nastaviti tijekom skoro čitavoga ljeta, sve tamo do 27. kolovoza. (ZT)

17.07.2024., 15:36h
08. rujan 2024 02:41