Oduvijek se pridavala važnost ‘događaju tijekom spavanja’ - snuIzvor Pixabay
StoryEditor
TUMAČENJE SNOVA

Pogledajte različita značenja za snove u kojima vidite ovih šest životinja

Snovi su važan dio naših života, trećinu kojih provedemo u spavanju. Na našu je najveću korist da učinimo ozbiljan napor kako bismo ih razumjeli i znali tumačiti njihove poruke i simbolizam

Tumačenje snova vještina je kojom su se ljudi bavili od pamtivijeka, a ovdje donosimo drugi dio interpretacije pojave 14 različitih životinja u snovima prema pisanjima jednog od tvoraca suvremenog Wotanizma, Rona McVana.

image

Bijeli konj je povoljan simbol

Damir Maričić

KONJ – Sanjati bijelog konja označava da su okolnosti povoljne za napredak i ugodno druženje sa srodnim si prijateljima i lijepim ženama. Ako je bijeli konj zaprljan ili mršav, vaše će povjerenje izdati ljubomorni prijatelj ili žena. Ako je konj crn, dobro će vam ići s bogatstvom, ali ćete varati i biti krivi zbog prijenosa vlasništva. Za žene takav san znači da im je suprug nevjeran.

Jahati ili vidjeti konja znači ugodu i udobnost. Jahati odbjeglog konja predviđa nevolje s prijateljima. Mrtav konj simbolizira razočaranja različitih vrsta. Jahati konja nizdol – vaši će vas poslovi sigurno razočarati.

Žena i mladi lavovi

LAV – Poznat po snazi, odvažnosti i neustrašivosti, lav je također i simbol zlatnog sunca, pun moći i snage. Sanjati lava označava da vas pokreće velika sila. Ako si podčinite lava, biti ćete pobjednici u svakom podhvatu. A ako on nadvlada vas, biti ćete podložni uspješnom neprijateljskom napadu.

Ako mlada žena sanja mlade lavove to joj predviđa nove i privlačne ljubavnike. Čuti lava kako riče označava neočekivano napredovanje i unaprijeđenje odnosa sa ženama. Vidjeti lavlju kožu označava uspon do bogatstva i sreće. Vidjeti lava u kavezu simbolizira da vaš uspjeh ovisi o sposobnosti suradnje s oporbom.

SOVA – Simbolički amblem stare Atene i povezana s božicom Atenom – simbol je mudrosti i okultnoga. Čuti sovu kako huče u snu, znak je loših vijesti. Vidjeti mrtvu sovu znači za dlaku izbjeći teškoj bolesti ili smrti. Samo vidjeti sovu znači da će vas klevetati te da ćete biti u opasnosti zbog svojih neprijatelja.

image

Sanjati zmije ima više značenja

Izvor Pixabay

Gavran kao duhovni vodič

GAVRAN - Bliski simbol Wotana, čija dva ljubimca gavrana predstavljaju misao i pamćenje – poštuje ih se kao ptice tajni i mudrosti. Teutoncima su one međutim bile ptice zlosutnice, na glasu kao glasnici smrti.

Sanjati gavrana označava promjenu sreće i neharmonično okruženje. Za mladu ženu ovo upućuje da će je ljubavnik prevariti. Za vježbu osobne magike, omogućite gavranu da vam bude duhovni vodič u snovima, zaštitnik i snažna spona s prirodnim svijetom.

ZMIJA – Unatoč strahu od ovog lukavog stvorenja, zmiju su mnogi držali svetom, uključivši i Druide, Egipćane i svećenice u Delfima – ona je simbol plodne zemlje i liječenja. Svlačenje zmijske kože označuje obnovu i preporod.

Sanjati zmije je predskazanje zla u različitim oblicima i stupnjevima. Vidjeti ih kako se uvijaju i upliću predviđa borbu sa srećom i grižnjom savjesti. Ubijati ih – osjećati ćete da ste iskoristili svaku mogućnost za unaprijediti svoje interese ili poštovati tuđe.

Ako vas ugrize, potpasti ćete pod zle utjecaje i neprijatelji će vam nanijeti poslovnu štetu. Sanjati da se zmija uvija oko vas i pruža svoj jezik prema vama, znači da ćete se naći u poziciji da ste nemoćni prema vašim neprijateljima i napast će vas bolest.

Držati ih u rukama znači da ćete se poslužiti strategijom da si pomognete srušiti oporbu. Vidjeti ih da grizu druge, predviđa da ćete vi ozlijediti ili kritizirati nekog svog prijatelja.

Simbolika vuka

VUK – Poznat po lukavosti, pritajenosti i junaštvu; i Wotana se često prikazuje sa svake strane s po jednim vukom koji se zovu Geri i Freki.

Sanjati vuka znači da imate zaposlenika koji je lopov i koji također odaje tajne. Ubiti vuka označava da ćete pobijediti lukave neprijatelje koji vas pokušavaju nečasno nadvladati. Čuti vučje zavijanje otkriva da postoji tajni savez da vas pobjede u naizgled fer natjecanju.

Snovi su važan dio naših životah, trećinu kojih provedemo u spavanju. Na našu je najveću korist da učinimo ozbiljan napor kako bismo ih razumjeli i znali tumačiti njihove poruke i simbolizam.

23.05.2024., 11:08h
16. rujan 2024 06:24