Zadarski Tjednik
StoryEditor
Aleksandrina žurka na Višnjiku

🎞 VIDEO Prepuna dvorana do kraja pjevala s Prijović

U prepunoj dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, večeras je, 40. koncert na turneji, održala trenutačno najpopularnija glazbena zvijezda regije Aleksandra Prijović. Ulaznice za zadarski koncert bile su rasprodane mjesecima unaprijed

-Hvala vam na divnoj dobrodošlici. Mislim da večeras prvi put pjevam u Zadru. Hvala vam što ste došli i vjerujem da ćemo, za prvi put, napraviti najbolju žurku, poručila je na početku oduševljenoj publici Prijović.

 

Prema neslužbenim informacijama, na koncert su stigli obožavatelji iz cijele Hrvatske, a bilo je i onih iz inozemstva. Od prve do zadnje minute koncerta, cijela dvorana je pjevala zajedno s popularnom pjevačicom. Oduševljenje je izazvao i njezin gost iznenađenja, treper Nucci, a nastupio je i Aleksandar Sale Cvetković, frontman grupe Tropico Band. Pred kraj kraj koncerta, Prijović je otpjevala i velike hrvatske hitove, „Tek je 12 sati“ grupe ET, „Hajde da ludujemo“ od Tajči i „Dani su bez broja“ Jelene Rozge.

Podsjetimo, sama najava da bi Prijović mogla održati koncert u Zadru, izazvala je buru reakcija. Neki mediji su pisali da je zadarski gradonačelnik Branko Dukić osobno zabranio održavanje koncerta pod izlikom da „na Višnjiku nema slobodnih termina“. Iz Dukićevog ureda su takve napise demantirali. Danima su mediji „brujali“ o „skandalu“ u Zadru. Nedugo nakon toga došlo je i do smjene na čelu ŠC Višnjik. No, koncert je održan, a krcata dvorana se odlično zabavljala. Ono po čemu je Zadar drugačiji od ostalih gradova na ovoj turneji je to što je jedini grad u kojem je Aleksandra Prijović održala samo jedan koncert.

image
Zadarski tjednik
image
Zadarski Tjednik
image
Zadarski Tjednik
image
Zadarski Tjednik
image
Zadarski Tjednik
image
Zadarski Tjednik
image
Zadarski Tjednik
image
Zadarski Tjednik
image
Zadarski Tjednik
image

Zt zt

Zadarski Tjednik

07.06.2024., 23:45h
08. rujan 2024 01:28