Tzo Povljana
StoryEditor
Izdvajamo

Lito 2024. u Povljani - pogledajte raspored

U Povljani će se narednih dana održati razni događaji, od nastupa pa sve do malonogometnih turnira. S obzirom na raznolikost ponude, vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe

image
Tzo Povljana
16.07. Rockatansky band

Večeras u 21 sat u centru nastupa Rockatansky band koji će oduševiti rock fanove svojim hitovima. Nemojte propustiti nastup Daria Terzina i njegovog benda i dođite uživati u glazbi koja je skrojena baš za svaki ukus.

17.07. Kvartet flauta Sinfonico

U crkvi sv. Jurja u 21 sat publika će imati priliku čuti kvartet flauta "Sinfonico", odnosno mlade flautistice Barbaru Čarapinu, Doroteju Hegeduš, Anu DObrivojević i Eni Severović. Iako dolaze iz različitih krajeva, veže ih ljubav prema glazbi koju će pokušati prenijeti i na vas.

19.07. Ribarska fešta/grupa Kanella

U poratu u 21 sat nastupit će grupa Kanella sa svojim glavnim vokalom Lukom Bralom. Grupa osigurava energičnu i dinamičnu svirku te spajanje različitih stilova i pjesama kojima će vas zabavljati do dugo u noć.

20.07. Grupa Kings

U 21 sat u centru nastupa grupa Kings, pop rock bend koji svojom energijom nikog ne ostavlja ravnodušnim jer na svakom nastupu daju sve od sebe. Inače, Kingsi su poznati po energičnim nastupima na mnogim manifestacijama i koncertima diljem zemlje, a također su neizostavni izvođač na Zagrebačkoj norijadi gdje atmosferu podignu do usijanja što očekujemo i u Povljani

23.07. Klapa Kontrada

U 21 sat u centru nastupa zadarska klapa Kontrada koja će sa svojim vokalima donijeti zvukove Dalmacije koji će vas potaknuti da zapjevate s njima. Očekuje se prava ljetna atmosfera i velik odaziv publike.

 

16.07.2024., 10:31h
07. rujan 2024 22:41