Inter Connect Mostar
StoryEditor
Publika uglas pjevala

Tomislav Bralić i klapa Intrade održali prvi koncert u Jajcu

Velikani dalmatinske pjesme Tomislav Bralić i klapa Intrade sinoć su po prvi put u karijeri održali koncert u Jajcu! Nastupili su na jednoj od najljepših ljetnih pozornica u Bosni i Hercegovini, na platou tik uz vodopad rijeke Plive, na manifestaciji Kraljevski festival zabave

Nakon što su krajem protekle godine održali spektakulatni koncert u Sarajevu koji je za njih također bio premijerni, koncertom u Jajcu su potvrdili da uistinu imaju brojne fanove i publiku i u susjednoj Bosni i Hercegovini.

Hitovi "Zora bila", "Ne damo te pismo naša", "Zalutali pogled", "Ne mogu te prestat ‘jubit", "Croatio, iz duše te ljubim", "Našu pismu pivaju" i "Kapetane tribali bi doma", samo su neki od velikih hitova u kojima je publika sinoć uživala.

Tomislav Bralić se na koncertu više puta osvrnuo na ljepotu grada Jajca i posebno vodopada koji se nalazi u samom središtu grada i koji je već proglašen jednim od 12 najljepših vodopada u Europi.

A ako je suditi po fenomenalnom prijemu publike koja je gotovo sve izvedene pjesme pjevala od riječi do riječi, Bralić i Intrade će se sigurno ponovno vratiti u Jajce.

image
Inter Connect Mostar
image
Inter Connect Mostar
image
Inter Connect Mostar
24.06.2024., 14:02h
28. lipanj 2024 22:32