<p>Mini pop up sajam</p>
Mini pop up sajamGalerija Liliput
StoryEditor
OD 10 SATI

U subotu posjetite valentinovski Pop Up sajam rukotvorina u Galeriji Liliput

Namjera ove inicijative je organizirati druženje umjetnika i kupaca na jednom mjestu te stvoriti bolju povezanost lokalnih autora koji se bave izradom rukotvorina

Inicijativa Meet the maker - Zadar poziva Zadrane da ove subote podrže lokalne umjetnice i obrtnice koje će svoje radove predstaviti i ponuditi na Mini Valentinovskom Pop Up sajmu rukotvorina.

Namjera ove inicijative je organizirati druženje umjetnika i kupaca na jednom mjestu te stvoriti bolju povezanost lokalnih autora koji se bave izradom rukotvorina sa zainteresiranim građanima koji su spremni pružiti podršku takvim proizvodima umjesto masovno proizvedenim predmetima pristiglih iz bespuća dalekog Istoka.

Mini Pop Up sajam rukotvorina održati će se u subotu 10. veljače, od 10:00 do 15:00 u Galeriji Liliput u Varoškoj ulici, broj 5.

Zamišljen je kao prilika da pred Valentinovo Zadrani pronađu lijepi predmet za svoju dragu osobu ili sebe.

Sajam rukotvorina je mjesto na kojem možete doznati sve što vas zanima o izradi i materijalima, uživo vidjeti sve detalje i isprobati što vam se sviđa.

Na sajmu će se predstaviti zadarske autorice i njihovi brendovi: AG art, Baba Roga, Sunflowers by Ana, Bovi by Božena i Hekleraj Mayra.

Subota ujutro biti će vesela jer se očekuje i karneval na Narodnome trgu.

08.02.2024., 08:36h
05. svibanj 2024 04:26