15592
Pu Zadarska
StoryEditor
Razlog napada nije poznat

32-godišnjak u Škabrnji fizički napao i teško ozlijedio 22-godišnjaka

Ozlijeđenom 22-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u zadarskoj bolnici te su mu utvrđene teške tjelesne ozljede

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave zadarske evidentirana je teška tjelesna ozljeda, 2 teške krađe, 4 krađe, 5 narušavanja javnog reda i mira te 33 prometne nesreće u kojima je pet osoba teže te je sedam osoba lakše ozlijeđeno.

Teška tjelesna ozljeda

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom u svezi  kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda. Sumnjiči ga se da je u nedjelju, 06. kolovoza oko 02.00 sati u Škabrnji osumnjičeni fizički napao 22-godišnjaka i pri tom ga teže ozlijedio. Ozlijeđenom 22-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u zadarskoj bolnici te su mu utvrđene teške tjelesne ozljede. Po dovršetku kriminalističkog zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda protiv 32-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

Kriminalističko istraživanje

Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska nepoznatog počinitelja koji je u subotu, 05. kolovoza u večernjim satima u Zadru u Ulici dr. Franje Tuđmana, prišao 69-godišnjem hrvatskom državljaninu i s vrata mu otrgnuo zlatni lančić te je nešto kasnije u Zrinsko-frankopanskoj ulici prišao 18-godišnjem državljaninu Njemačke kojem je također, s vrata otrgnuo zlatni lančić. U događajima nije bilo ozlijeđenih osoba, a pričinjena materijalna štetaoštećenih se cijeni na iznos od nekoliko tisuća eura.

Osumnjičen za krađu

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je 04. kolovoza u Tkonu iz dvorišta otuđio dijelove jarbola, perilicu rublja i perilicu posuđa u vlasništvu 39-godišnjaka. Po zaprimljenoj prijavi policijski službenici su istog dana zatekli i uhitili 33-godišnjaka kod kojeg su pronađeni otuđeni predmeti. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe, protiv 33-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava u redovnom postupku. Otuđene predmete, policijski službenici su vratili vlasniku.

Krađa

U nedjelju, 06. kolovoza u Biogradu na plaži nepoznati počinitelj je otuđio torbu s novcem i tri mobitela u vlasništvu hrvatskih državljanina. Materijalna šteta iznosi više stotina eura, a protiv nepoznatog

počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U nedjelju, 06. kolovoza na predjelu Kolovara, na štetu 48-godišnjeg hrvatskog državljanina nepoznati počinitelj otuđio je električni romobil, vrijednosti nekoliko stotina eura. Protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.

Jučer, 06. kolovoza u Sukošanu nepoznati počinitelj je iz kuće 69- godišnjaka otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta je preko tisuću eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

07.08.2023., 10:38h
19. rujan 2024 23:41