Sajam Otočnih Proizvoda
StoryEditor
28. srpnja u Vlašićima

7. Sajam otočnih proizvoda "Od Luna do Fortice"

U organizaciji Udruge Volim Vlašići, ove godine ponovno se održava dugo očekivani Sajam otočnih proizvoda "Od Luna do Fortice". Ovaj tradicionalni događaj, koji se održava već sedmu godinu zaredom, zakazan je za nedjelju, 28. srpnja, na sportskom igralištu u Vlašićima s početkom u 20.30 sati

Sajam će okupiti brojne lokalne proizvođače, OPG-ove, tvrtke, udruge, zadruge i kućne radinosti s otoka Paga koji će posjetiteljima predstaviti bogatstvo i raznolikost svojih proizvoda. Ovaj događaj je idealna prilika za sve koji žele doživjeti autentični okuse i mirise otoka Paga te podržati lokalne proizvođače. Posjetitelji će imati priliku kupiti domaće proizvode poput sira, meda, vina, suvenira i mnogih drugih otočnih specijaliteta.

Kako bi osigurali da svaki posjetitelji uživa u cjelokupnom iskustvu, udruga Volim Vlašići organizirala je bogat zabavni program uz nastup Klape Sol iz Paga i Kantadura iz Zadra koji će svojim izvedbama tradicionalne dalmatinske glazbe dodatno obogatiti večer i stvoriti nezaboravan ugođaj.

„Sajam otočnih proizvoda "Od Luna do Fortice" podržavaju sve jedinice lokalne samouprave i turističke zajednice otoka Paga: Turistička zajednica Grada Paga, Grad Pag, Grad Novalja, TZ Grada Novalje, Općina Povljana, Općina Kolan, TZ Općine Kolan i TZ Općine Povljana. Njihova podrška ključna je za uspjeh ovog događaja koji doprinosi promociji lokalne kulture, tradicije i običaja već sedmu godinu za redom. Ove godine na Sajmu imamo 27 izlagača te vjerujemo da će svaki posjetitelj pronaći nešto za sebe, bilo da se radi o vrhunskim gastronomskim specijalitetima, slasticama pripremljenim po domaćoj recepturi ili suvenirima koje će ponijeti sa sobom za trajnu uspomenu. Ovim putem zahvaljujemo svima na odazivu i podršci te pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na Sajmu u Vlašićima. - izjavila je Ana Žunić, predsjednica udruge Volim Vlašići.

Dođite i uživajte u jedinstvenoj atmosferi Sajma otočnih proizvoda "Od Luna do Fortice", gdje ćete moći kušati i kupiti autentične otočne proizvode te uživati u bogatom zabavnom programu.

Veselimo se Vašem dolasku i zajedničkom slavlju otočne gastronomije, kulture i tradicije!

Organizator: Udruga Volim Vlašići

Pokrovitelji: Turistička zajednica Grada Paga, Grad Pag, Grad Novalja, Općina Povljana, Općina Kolan, TZ Grada Novalje, TZ Općine Povljana i  TZ Općine Kolan.

image
Sajam Otočnih Proizvoda
image
Sajam Otočnih Proizvoda
image
Sajam Otočnih Proizvoda
25.07.2024., 11:48h
08. rujan 2024 02:19