<p>Jadrolinija trajekt</p>
Jadrolinija trajektLuka Jeličić
StoryEditor
POMORSKI PROMET

Brodsku liniju Zadar-Preko jutros preuzeo trajekt Sis

Polasci su iz Zadra s veza broj jedan

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski. Mogući su odroni.

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka zatvoreni su izlazni kraci čvora Učka (Matulji), iz smjera Rijeke i Rupe u smjeru Opatije i Pule.

Večeras, 25./26. siječnja, od 21:00 do 06:00 sati ujutro na autocesti A7 Rupa-Rijeka bit će zatvorena dionica između čvorova Rijeka istok i Sveti Kuzam u smjeru Rupe. Obilazak je državnom cestom DC40 Sveti Kuzam-Čavle.

Usporeno se vozi u zonama radova na zagrebačkoj obilaznici (A3) na odmorištu Zagreb (Plitvice) u oba smjera vozi se po dva sužena prometna traka, uz ograničenje brzine od 80 km/h; na Jadranskoj aveniji u Zagrebu zbog radova na na vijaduktu Sava-Odra.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama te ostala vozila bez zimske opreme na cestama u Lici.

Brodsku liniju 409 Zadar-Preko s polaskom iz Preka u 6,50 sati preuzima trajekt "Sis" te će polasci iz Zadra biti s veza br. 1.

Na graničnom prijelazu sa Srbijom Tovarnik (Šid) teretna vozila čekaju 8 sati na ulazu i 4 sata na izlazu. Na GP Batina (Bezdan) teretna vozila čekaju 2 sata na ulazu. (Hina)

25.01.2024., 08:56h
19. rujan 2024 18:40