Spremni za zabavuDavor Strenja
StoryEditor
ADVENT U PRIVLACI

Dalmatino zapalio Privlaku, na prvi dan Adventa okupio preko tisuću ljudi

Bogat program nastavlja se u ponedjeljak, 11. prosinca, kada će djeca moći okušati sreću u božićnoj tomboli, uživati u face paintingu, a sve prisutne će zabavljati i balon majstor

Spektakularnim koncertom benda Dalmatino, u Privlaci je otvoren bogat adventski program. Organiziran od strane Općine Privlaka, Turističke zajednice općine Privlaka, Udruge Šijavoga, komunalnog društva Artić i MNK Privlaka 2017, ovogodišnji adventski program obećava nezaboravno iskustvo svim posjetiteljima.

- Ponosni smo na organizaciju ovogodišnjeg adventa, koji je već prve večeri nadmašio očekivanja i u našu Privlaku doveo preko tisuću ljudi. Miris kobasica, rum-punča i ostalih božićnih delicija doprinosi pravom božićnom štihu, kazala je Iva Zorić Sarađen, prva žena turizma u Privlaci koja iz godine u godinu osmišljava nove događaje i organizira u suradnji s lokalnom zajednicom.

image

U iščekivanju koncerta

Davor Strenja

Bogat program nastavlja se u ponedjeljak, 11. prosinca kada će djeca moći okušati sreću u božićnoj tomboli, uživati u face paintingu, a sve prisutne će zabavljati i balon majstor. Privlaka već tradicionalno obilježava i blagdan svete Lucije koja će i ove godine u srijedu posjetiti djecu iz Dječjeg vrtića Sabunić.

U četvrtak, 14. prosinca organizirana je radionica za djecu vrtića i nižih razreda OŠ Privlaka pod nazivom "I moja kuglica će ukrasiti bor", a 15. i 16. prosinca rezervirani su za sportska događanja, odnosno za Malonogometni turnir Cageball. Kraj turnira bit će popraćen nastupom grupe "Vista".

image

Vesela ekipa za šankom

Davor Strenja

Posljednji dan privlačkog Adventa održat će se u nedjelju, 17. prosinca kada će se privlački mališani družiti s Djedom Mrazom koji će djeci predškolskog i nižeg uzrasta dijeliti darove, a bit će održana i predstava kazališta La La Land "Kako je Baka Mraz spasila Božić". Program će se tad zaključiti spektakularnim nastupom AC/DC Tribute Banda s početkom u 21 sati u organizaciji Udruge Šijavoga.

Otvorenje adventa u Privlaci s koncertom benda Dalmatino nije bilo samo glazbeno događanje, već prava manifestacija ljubavi prema glazbi, tradiciji i zajedništvu. Svi prisutni ponijeli su sa sobom nezaboravne trenutke i toplinu božićnog duha, čineći ovu večer nezaboravnom i posebnom.

image

Pozornica je osvojena

Davor Strenja
11.12.2023., 08:43h
04. svibanj 2024 03:32