Denis Rako s osvojenim peharomDamir MariČiĆ
StoryEditor
NAJBOLJE MLADO BIJELO VINO

Denis Rako na Vinkovu u Stankovcima potvrdio svoj uspjeh sa Chardonnayem

Na Vinkovu u Stankovcima i međunarodnoj smotri mladih vina u Ludbregu, protekloga je vikenda Rako osvojio dva velika priznanja za bijelo mlado vino Chardonnay

Na 27. Vinkovu u Stankovcima, najdugovječnijoj vinskoj smotri na našem području, među 116 pristiglih uzoraka vina iz Zadarske i Šibensko kninske županije (Sjeverne Dalmacije) šampionske pehare i titule uzeli su Tomislav Grbić s najboljim crnim mladim vinom Merlot s osvojenih 90 bodova, što je ujedno i najbolje ocijenjeno vino smotre, a Denis Rako (Vina otoka Paga) ima najbolje bijelo mlado vino, Chardonnay s osvojenih 85,67 bodova.

Denis Rako ovim je peharom potvrdio svoj veliki uspjeh budući da je u petak na međunarodnoj smotri mladih vina u Ludbregu uspio osvojiti zlato sa svojim Chardonnayem u velikoj konkurenciji bijelih vina koja su pristigla s kontinenta. Osvojio je zlatnu medalju s 85 bodova u konkurenciji od 440 uzoraka mladih vina.

O ostalim nagrađenima i o održanoj manifestaciji u Stankovcima čitajte u petak, 2. veljače, u novom broju tiskanog izdanja Zadarskog tjednika.

29.01.2024., 13:09h
29. travanj 2024 16:46