U Hrvatskoj se u narednom periodu ocekuje poskupljenje plina od minimalno 60 posto...Goran Stanzl/pixsell
StoryEditor
ANKETA: PITALI SMO ZADRANKE I ZADRANE

Kako se grijete?

U "srcu" galopirajuće inflacije, uz aktualna i najavljena poskupljenja drva, plina, struje..

... u isčekivanju hladnijih dana, pitali smo Zadranke i Zadrane...

... kako se grijete?

 

image

Grgur

Luka Jeličić
 Grgur

Ja se grijem na drva koja su ove godine, u odnosu na prošlu, skuplja od 50 do 100 kuna po metru. Ali ne brinem se, znam da ću zaraditit dovoljno i da mi neće biti hladno. O mjerama Vlade ne mislim ništa.

 

image

Sanja Sikirić

Luka Jeličić
Sanja Sikirić

Imam termo peć i klimu za grijanje, a i deke su spremne. Struja je skupa, ali što ću, ne mogu tu ništa promijeniti, tako je kako je. O Vladinim mjerama ne mislim ništa, ne pratim. Prilagodit ću se i idemo dalje.

 

image

Zdenko Kolić

Luka Jeličić
Zdenko Kolić

Spreman sam za zimu, itekako, grijem se na centralno, a imam i kamin i kalijevu peć i klimu. Za mene nema straha. Pratim mjere i prijedloge Vlade i mislim da će nam svima to pomoći, barem malo.

 

image

Svetko Mišlov

Luka Jeličić
 Svetko Mišlov

Ja se grijem na plin. Skup je i sve to me brine, ali što ćemo. Nema tu neke alternative, imam i klimu, ali i struja je skupa, sve je skupo. Međutim, vjerujem da će Vladine mjere makar donekle pomoći.

 

image

Marta

Luka Jeličić
 Marta

Studentica sam i grijem se na klimu. Da, plaše me poskupljenja i sve više cijene, ali nemam nekog izbora, jedino zamotati se u deke. O mjerama Vlade ne mislim ništa, uzdam se u se i u svoje kljuse.

 

image

Slobodan Jergan

Luka Jeličić
 Slobodan Jergan

Grijem se na drva. Skuplja su nego prije, ali mene to ne brine, ja imam svoje. Sadim ih na svome, održavam i na kraju koristim za grijanje. Nema zima za mene, samo nek je zdravlja pa ćemo sve lako.

10.10.2022., 18:19h
16. rujan 2024 15:13