<p>Bibinjski kogo</p>
Bibinjski kogoTZ Zadar
StoryEditor

Ljetni program 2022. u Bibinjama!

Vikend pred nama mogli bismo nazvati vrhuncem Ljetnog programa 2022. u Bibinjama, sa čak tri iznimno zanimljiva događaja koje ne biste smjeli propustiti!

U četvrtak, 28. 7. s početkom u 21:00 sati na šetnici Taline, Uvala Jaz, proslavljena hrvatska violenčelistica Ana Rucner održat će koncert povodom turneje "Ana Rucner Live Show". Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

Izvedbe modernih skladbi u karakterističnim crossover obradama, Rucner će upotpuniti i vizualnim doživljajem: projekcijom atraktivnih glazbenih spotova. Također, ovo je prvi događaj koji će ovog ljeta u Bibinjama prenositi live putem streaming servisa koji će biti dostupan na YouTube kanalu Visit Bibinje.

Posljednjeg petka u srpnju 29. 7., u Bibinjama će se održati tradicionalni, a ove godine i okrugli 10. Bibinjski kogo! Mnogima najdraža fešta tijekom ljetne sezone, a Bibinjsi kogo održat će se na šetnici Taline s početkom u 20:00 sati, a ekipe će se u već uigranoj maniri natjecati za nagradu najbolje crne valjane manestre na sipi. Koja će ekipa odnijeti pobjedu za pripremu najboljeg autohtonog bibinjskog manestruna, saznajte ovog petka na popularnoj šetnici Taline! Uz vođeni zabavni i glazbeni popratni program, očekuje se dobra fešta do kasno u noć!

U subotu vas Bibinjci pozivaju na glazbeni koncert Queen Show (Tribute to Queen), jedinstveni show i večer vrhunske zabave! Radi se o jednom od najpoznatijih tribute bendova, koji se proslavio energičnim i električnim obradama pjesama legendarnog britanskog sastava Queen. Iza najboljeg europskog Queen tribute benda stoje brojne regionalne, ali i svjetske turneje, a bend je odradio čak 4 ture s preko 70 nastupa samo u Brazilu.

27.07.2022., 14:50h
05. srpanj 2024 19:23