<p>21.10.2022 3. Nacionalni dan sigurnosti cestovnog prometa</p>
21.10.2022 3. Nacionalni dan sigurnosti cestovnog prometaLuka Jeličić
StoryEditor
PU ZADARSKA

Na Kolovarama drsko se okomio na prodavačicu, iz blagajne ukrao novac, s polica cigarete, u Prkosu provalio(li) u kuću i uzeo(li) nekoliko tisuća eura...

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirane su 2 teške krađe te 2 prometne nesreće u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba. 

DRSKA KRAĐA

Jučer. 06. veljače oko 19 sati u Zadru na predjelu Kolovara nepoznati počinitelj je ušao u trgovinu trgovačkog društva te na osobito drzak način od trgovkinje zatražio novac, nakon čega je sam uzeo novac iz blagajne i nekoliko kutija cigareta s police te se udaljio iz trgovine...

Policijski službenici su na mjestu događaja proveli očevid te je u tijeku kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe, javlja PU zadarska.

TEŠKA KRAĐA

U posljednjih tjedan dana u Prkosu nepoznati počinitelj je provalio u kuću 50-godišnjeg vlasnika odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi više tisuća eura, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog dijela. 

 

 

 

 

 

07.02.2023., 11:41h
ZADARSKI TJEDNIK
20. travanj 2024 08:03