Ivan Vičević I Magdalena Vučković
StoryEditor
Dog-friendly

Na Povljani možete pronaći dvije plaže za pse, ambasador je pas Pago

Povljana na otoku Pagu postala je nezaobilazna destinacija za sve vlasnike pasa koji žele uživati u odmoru sa svojim četveronožnim prijateljima. Ova idilična općina na južnom dijelu otoka Paga nudi dvije plaže za pse, pružajući idealno mjesto za igru, kupanje i opuštanje u prekrasnom okruženju

Plaže Stara Povljana i Bas nude prostrane površine za trčanje, sjenovita područja za odmor, a u planu su i dodatni sadržaji koji će omogućiti psima i vlasnicima cjelodnevni boravak i uživanje u morskim radostima.

Pas Dalmatinac Pago – Ambasador turističke destinacije

U promociju Povljane kao dog-friendly destinacije uključio se i posebni ambasador – dalmatinac Pago, koji dolazi s otoka Paga. Pago svojim šarmom i energijom privlači ljubitelje pasa iz cijelog svijeta, promovirajući sve ljepote koje Povljana nudi za ljubimce i njihove vlasnike.

Realizacija ovog projekta ne bi bila moguća bez podrške Općine Povljana te idejne začetnice Kristine Alaburić, vlasnice psa Paga, koja je s ljubavlju podržala i inicirala ovu ideju, Ivana i Magdalene Vučković čije su predivne fotografije pridonijele promociji plaža te Stefani Vučković, modela. 

image
Ivan Vičević I Magdalena Vučković

Zajedničkim radom stvorili su atraktivne promotivne materijale kako bi vlasnike pasa potakli na odgovornije ponašanje, da čiste za svojim ljubimcima kako bi plaže ostale čiste i ugodne za sve posjetitelje i da paze na druge ljude i pse, osiguravajući sigurno i ugodno okruženje za sve.

Pozivaju se svi ljubitelji pasa da dođu i uživaju u Povljani gdje ih očekuju nezaboravni trenuci sa svojim ljubimcima. Dođite i otkrijte zašto je Povljana postala omiljena destinacija za odmor sa psima. 

image
Ivan Vičević I Magdalena Vučković
14.08.2024., 12:46h
16. rujan 2024 07:41