Uživanje na koncertuKažimir Škrbić
StoryEditor
NA TRGU SV. JURE

Na Viru upaljena druga adventska svijeća uz puštanje lampiona i glazbeni spektakl grupe Vista

Virski župnik podsjetio je da u nedjelju župna dvorana otvara svoja vrata za sve one koji žele sudjelovati u humanitarnoj akciji te donirati higijenske potrepštine i hranu korisnicima Pučke kuhinje u Zadru

Subotnja večer na Trgu svetog Jure na otoku Viru bila je ispunjena dobrim duhom, veselom atmosferom te brojnim Viranima, vikendašima, gostima i prijateljima otoka. Svirala je sjajna zadarska grupa Vista, a prije početka koncerta načelnik Općine Vir Marino Radović i virski župnik don Jure Zubović u društvu direktora virske Turističke zajednice Srđana Liverića i direktora Vir turizma Kristijana Bašića, upalili su drugu adventsku svijeću.

image

Upaljena druga adventska svijeća

Kažimir Škrbić

U kratkom obraćanju virski župnik ukazao je okupljenima na značenje došašća te podsjetio da u nedjelju župna dvorana otvara svoja vrata za sve one koji žele sudjelovati u humanitarnoj akciji te donirati higijenske potrepštine i hranu korisnicima Pučke kuhinje u Zadru.

image

Puštanje lampiona uz želje

Kažimir Škrbić

U tom duhu gosti i posjetitelji Adventa u Viru pustili su prema noćnom nebu stotine lampiona, dok su u ostatku programa uživali u obilju hrane i pića iz adventskih kućica restorana Kotarina. Od 3 do najviše 3,90 eura na kućicama se nude prave domaće fritule, fritule punjene Nutellinim čokoladnim premazom, domaće kobasice, hrenovke i sarme u pecivu, potom vrući čajevi, rum-punč, kuhano vino, kao i razna alkoholna i bezalkoholna pića. Ovaj su događaj kao i cjelokupni program manifestacije organizirali destinacijska menadžment kompanija Vir turizam i virska Turistička zajednica.

10.12.2023., 09:14h
03. ožujak 2024 22:37